Szépségörökség, kozmetikai kezelések és kíméletes ökoeljárások a Nők Lapja Szépség őszi számában

„A szépségápolás belülről kezdődik” - a magazin legújabb számában kívül-belül szépülünk, tartsatok velünk most is!

„Lapozzatok bele” a Nők Lapja Szépség 2021-es őszi számába a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Szépségörökség, kozmetikai kezelések és kíméletes ökoeljárások a Nők Lapja Szépség őszi számában

Szépségörökség, kozmetikai kezelések és kíméletes ökoeljárások a Nők Lapja Szépség őszi számában

Fotó megosztása:

Szépségörökség

A tükör előtt áll és azt dalolja: „Szép vagyok, jaj, de jó, hogy szép vagyok.” Szívemből örülök ennek a rögtönzött előadásnak, nincs itt baj, kérem, eddig ezt legalább nem szúrtam el. Kilencéves, és még rendben találja a haját, az alakját, adja ég, hogy ez így maradjon. Hihetetlenül sokat számít, mit hozunk otthonról. Hogy mit látunk a tükörben, mit mondunk magunknak, amikor visszanéz ránk a fáradt vagy a kisminkelt arcunk. Sokan egész életükben azt mantrázzák a tükörképüknek, amit az anyjuktól, apjuktól hallottak. Ugyanazt tartják szépnek vagy csúnyának, amit a családjuk annak vélt.

Érdekes volt az a négy vallomás a négy ismert színésznőtől, műsorvezetőtől, hogy mit is tanultak a mamájuktól a szépség terén. Felnőttek, sikeresek, maguk is anyukák, mégis ott van bennük kitörölhetetlenül az anyai örökség. Szép emlékek, tanulságos leckék.

Ebben a számunkban ismét számtalan újdonságot hozunk: kozmetikai kezeléseket, kíméletes ökoeljárásokat és persze plasztikai beavatkozásokat is. Olyan témákat is körbejárunk, amelyekről kevésbé beszélnek a nők, mint például a szétnyílt hasizom és annak kezelési lehetőségei. (Jó hír, hogy szépen rendbe hozható.) Szó lesz a slow-agingről, arról, hogy egyre kevésbé divat a ráncok teljes eltüntetése, nem kell mindenáron húsz évvel fiatalabbnak mutatni magunkat. Sebészeket kérdeztünk meg a beavatkozások határáról, hogy melyek azok a helyzetek, amikor semmi pénzért nem vállalnak el valakinél egy szépészeti beavatkozást. Megannyi izgalmas téma, tanulhatunk szakértőktől és mások tapasztalataiból, hogy nekünk is legyen mit továbbadni, és minél tovább érezhessük azt a csodálatos „én is szép vagyok”-érzést.

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség 2021-es őszi száma október 20-tól kapható!