Jake Gyllenhaal családra vágyik 15 évvel fiatalabb barátnőjével

Eddig kizárólag lesifotók jelentek meg a párról, de Jake nővére kedvéért a vörös szőnyegre hivatalosan is együtt érkeztek.

A 40 éves színész eddig kínosan ügyelt a magánéletére és egészen ügyesen „rejtegette” francia kedvesét, Jeanne Cadieu-t, akit, amint arra lehetőség adódott, a paparazzók nagy örömmel fotóztak az utcán, kéz a kézben párjával. New Yorkban és Európa több pontján is lencsevégre kapták őket, de nyilvános eseményen csak most először jelentek meg az egyébként modell lánnyal, aki jelenleg a New York-i Columbia Egyetem hallgatója. Az apropó pedig nem más volt, mint Jake nővére, Maggie Gyllenhaal első filmje, a The Lost Daughter bemutatója a New Yorki Filmfesztiválon.

Peter Sarsgaard, Maggie és Jake Gyllenhaal, Jeanne Cadieu (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images)

A képek tanúsága (és a meghívott vendégek szerint) Maggie és Jeanne kifejezetten kedvelik egymást. Ez akkor látszott leginkább, amikor a közös fotó során ügyetlenkedtek, és ezen jót nevettek – semmi udvariaskodás vagy klisé, teljesen fesztelenül viselkedtek egymással, és a végén szorosan össze is ölelkeztek. Azért azt külön kiemelnénk, hogy Jake és Maggie összeöltözött a rendezvényre: mind a ketten bársony szettben (Jake egy Bottega Veneta öltönyben, Maggie egy Fendi ruhában) érkeztek. 

A vicces pillanat (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images)

Karrier kipipálva

A nagy bevonulás után nem kellett sokat várni, hogy Jake is megszólaljon kapcsolatát illetően, és október 4-én a The Howard Stern Show-ban ezt mondta, amikor szóba került a barátnője:

„Nagyon szeretem!”

Majd, amikor Howard megkérdezte tőle, milyen szerepkörökben tudja magát elképzelni a jövőben, ő így válaszolt: „Csak ezt akarom, hogy jó férj és apa legyek… Valóban ezt akarom. Most már nyugodtan mondhatom ezt, hiszen rengeteg mindent kipipáltam a pályafutásom alatt. Korábban ezt nem mondhattam volna.” Jake ezután arról beszélt, mennyire csodálja nővérét, Maggie-t és férjét, Peter Sarsgaardot, amiért ilyen szépen nevelik lányaikat, a 15 éves Ramonát és a 9 éves Gloriát.

A színész tavaly szeptemberben a The Sunday Times-nak nyilatkozott arról, hogy

korábban kevés időt töltött az unokahúgaival, amin tudatosan változtatott.

„Szívesen vagyok velük, akár öt napot is, ha a nővéremnek és a sógoromnak egy kis pihenésre van szüksége. Fantasztikus dolog megismerni őket, és látni, ahogy felnőnek. Szívesen hallgatom a tapasztalataikat, történeteiket.

Nem számít a korkülönbség

Úgy tudni, sokan nem hittek Jake és Jeanne kapcsolatában a nagy korkülönbség miatt, de erre sikerült rácáfolniuk az elmúlt három évükkel. Ráadásul egy bennfentes úgy nyilatkozott az Us Weekly-nek, hogy őket kicsit sem zavarja a 15 év különbség, ami többek közt annak köszönhető, hogy a modell sokkal értebb a koránál. „Érdekes, okos, szereti a történelmet és sokat olvas: nagyszerű nő. Nagyon lassan közelítettek egymáshoz Jake-kel, de most már nagyon komoly terveik vannak.”  Mi sem bizonyítja jobban az ismerős igazát, mint hogy Jake megmutatta, ki rabolta el a szívét, akivel közös jövőjét is tervezi.

Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images, Forrás: W Magazine, StyleCacter, E! Online