Friss rovatok, még több szakértő és színes tartalom a megújult Nők Lapja Egészségben

Ízelítő és főszerkesztői levél a magazin 2021/10. számából.

A galériára kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Friss rovatok, még több szakértő és színes tartalom a megújult Nők Lapja Egészségben

Friss rovatok, még több szakértő és színes tartalom a megújult Nők Lapja Egészségben

Fotó megosztása:

Megújultunk

„Még egy doboz vitamin, rendben, igen még abból is kérek, a férjemnek pedig azt a sárga tapaszt, jaj, a gyerekét elfelejtettem, a nagyinak pedig még ezt kell kiváltanom.” Valahogy így alakul egy bevásárlás a legtöbb háztartásban. A patika, az orvosi rendelő, az időpontfoglalás az orvosnál, a gyerek fogszabályzója, a nagyszülők receptje általában a mi felelősségünk. A munkamegosztás a háztartásban fejlődik (állítólag), de valahogy a család egészségügyi felügyelete a nőké maradt. És ők jól is csinálják, hiszen a házasságban élő férfiak évekkel tovább élnek a magyar statisztikák szerint, mint a nőtlen vagy elvált társaik.

Figyeljük a gyereket, a párunkat, a nagyszülőket. Szólunk, ha azt látjuk, orvoshoz kell menni, nógatjuk, bátorítjuk, elkísérjük őket. Fogjuk a kezüket, kiváltjuk a receptjüket. Orvosi lapokat veszünk. Facebook-csoportokban kérdezünk, ismerőst faggatunk, felkutatjuk a megfelelő szakembert. Magadra ismersz? Akkor a magazinunk neked készül.

Időről időre megújulunk, frissítjük a rovatokat, új sorozatokat vezetünk be – mint most is. Ettől a lapszámtól magazinunk még több tartalommal, színes, új témákkal egészül ki, szakértői gárdánk is bővült, szakterületükön elismert, hiteles orvosok segítik az anyagok elkészítését. A hagyományos orvoslás mellett a természetes gyógymódokról és az alternatív lehetőségekről is írunk. Szakembereket, ökomegoldásokat, egészséges étrendeket, valamint új gyógymódokat mutatunk be. Ebben a hónapban vezető témánk a látás negyven év felett, ami előbb-utóbb mindenkit érint (bár hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minket nem), ezért is fontos, hogy minél tájékozottabbak legyünk a lehetőségekről. Tudjuk, milyen, amikor egy nő nemcsak maga miatt (sőt, általában sosem csak maga miatt) izgul ebben a járvánnyal nehezített időszakban, hanem folyamatosan azon van, hogy mindenki megkapja a legjobb vitamint, egészségesen étkezzen, mozogjon, legyen eleget levegőn… tehát mindent elkövet, hogy a családot elkerülje a betegség. Ebben szeretnénk segíteni ezzel a lapszámmal is.

Akovács Éva főszerkesztő

Ha a cikkek felkeltették az érdeklődéseteket, akkor ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol előfizethettek a nyomtatott verzióra.
A Nők Lapja Egészség 2021/10. számát október 6-tól keressétek az újságosoknál!