Felmelegített kapcsolatok: ez lesz az új divat Hollywoodban?

Nemrég röppent fel annak híre, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra összejött, most pedig állítólag Angelina Jolie és Johnny Lee Miller is megint egymásra talált, 22 évvel a válásuk után. A mondás szerint felmelegítve csak a káposzta jó, pedig vannak példák, amelyek az ellenkezőjét bizonyítják – mármint azt, hogy újra működőképes lehet egy egyszer már lezárt kapcsolat is. Tudtad például, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné is szakítottak egyszer?

A Demóna és a Mr. és Mrs. Smith című filmek sztárját, Angelina Jolie-t az egy hét alatt kétszer is látták ex-férje, a brit színész Johnny Lee Miller (Trainspotting, Sherlock és Watson) brooklyni apartmanházába bemenni, majd onnan néhány órával később távozni. A színésznő éppen New Yorkban tartózkodott a családjával, amikor úgy döntött, hogy meglátogatja exét, először egy üveg vörösbor kíséretében, majd másodjára fia, Pax társaságában. Ezek után természetesen azonnal megindultak a találgatások, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck után ismét egy Hollywoodi álompár újjászületésének lehetünk-e szemtanúi.

Több évtizedes kapcsolat

A páros 1995-ben találkozott az Adatrablók című film forgatásán, és a kettejük közötti vonzalom azonnali volt. Olyannyira, hogy alig hat hónappal később egybe is keltek egy meghitt ceremónia keretein belül, amelyen mindössze kettő vendég vett részt: a menyasszony édesanyja, Marcheline Bertrand, és a vőlegény egyik barátja. Angelina mindössze 20 éves volt akkor, és éppen a lázadó korszakát élte, amit tükrözött a rendhagyó ruhaválasztása is: egy fekete latexnadrágot viselt és egy pólót, amelyre a saját vérével írta rá Johnny nevét. „Ő a férjed” – nyilatkozta akkor. – Arra készülsz, hogy összekösd vele az életedet. Egy kis áldozat igazán különlegessé tudja ezt tenni.”

Angelina Jolie és Jonny Lee Miller az 1995-ös Adatrablók című film forgatásán szerettek egymásba. (Fotó: United Artists/Getty Images)

A házasság azonban végül csak három évig tartott. „Életem talán legnagyobb hibája volt, hogy elváltam tőle” – utalt a színésznő egy korábbi interjúban Johnny Lee Millerre, akivel a szakítás után is tartották a kapcsolatot. De az élet ment tovább, a színésznő 2000-ben hozzáment a szintén színész Billy Bob Thorntonhoz, de három évvel később az a kapcsolat is véget ért.

Aztán jött 2004 és a Mr. és Mrs. Smith forgatása, amikor is egymásba szerettek Brad Pitt-tel, majd úgy tűnt, Angelina végleg révbe ért. 2014-ben keltek egybe hivatalosan, de 2016-ban, két év házasság után Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Azóta többször is hangot adott interjúkban a kétségeinek, hogy képes lesz-e valaha újra kitárni a szívét valaki előtt. A rajongók viszont most azt találgatják, hogy talán pont Johnny lesz az, aki segít meggondolni magát. A színésznő számára a brit színésszel való kapcsolat volt a legkiegyensúlyozottabb mind közül, ezt többször be is vallotta különböző interjúkban. „Johnnyval sohasem veszekedtünk vagy bántottuk meg egymást – mondta több évvel a válásuk után. – Nagyon szerettem volna a felesége lenni, és elköteleződni mellette.” Válásukról Johnny Lee Miller egyébként így nyilatkozott: „Nincs bennem sem megbánás, sem keserűség. Egyszerűen nem működött a házasság, így előbb-utóbb döntenem kellett. Én pedig inkább előbb döntöttem.” A színész később ismét megnősült, a Mulholland Drive színésznőjét, Michele Hickset vette el 2008-ban, akivel 2018-ban elváltak.

Bár az ilyenkor szokásosan megjelenő bennfentesek szerint Angelina és Johnny csupán jó barátok, a rajongók bíznak benne, hogy ennyi év után bölcsebben és idősebben ismét adnak szerelmüknek egy új esélyt. Hiszen Ben Affleck és Jennifer Lopez is pont ezt tették, és úgy tűnik, működik a dolog.

Híres duplázók

Lássuk csak, melyek azok a híres párok, akik jó ideje nagyszerű kapcsolatban élnek, pedig előtte már szakítottak egyszer!

Kate Middleton és Vilmos herceg

Sokan már elfeledkeztek róla, de a brit királyi család álompárja négy év együttjárás után szakított, még 2007-ben – ráadásul telefonon keresztül. A herceg ugyanis megijedt az elköteleződéstől. De aztán néhány hónap után ismét összejöttek, a többi pedig – az ő esetükben szó szerint – történelem.

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2021 májusában. (Fotó: Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images)

Justin Timberlake és Jessica Biel

A sztárpárnak a karantén ideje alatt titokban megszületett a második gyermeke, de nem volt mindig ekkora a harmónia kettejük között. 2007-ben ismerkedtek meg egymással egy szülinapi buliban, majd négy évvel később szakítottak egy rövid időre, de nem sokkal később már jegyben jártak, és végül 2012 óta házasok.

Justin Timberlake és Jessica Biel a The Sinner című sorozat harmadik szezonjának premierjén 2020-ban. (Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Gigi Hadid és Zayn Malik

A modell és kedvese, a One Direction fiúegyüttessel befutott énekes is megtapasztalhatta már, milyen a se veled, se nélküled kapcsolat. 2015-ben egy diatbemutatót követő partyn ismerkedtek meg egymással, majd először 2018 márciusában szakítottak pár hétre. 2019 nyarán másik férfivel látták Gigit, de az év végére ismét egy párt alkottak Malikkal, a rá következő évben pedig megszületett a közös babájuk is. Azóta egyre többször merül fel a bulvármédiában, hogy titokban össze is házasodtak, de ezt ők maguk még nem erősítették meg. 

Zayn Malik és Gigi Hadid mára már szülők. (Fotó: Gotham/GC Images)

Katy Perry és Orlando Bloom

Még 2016-ban ismerkedtek meg a Golden Globe-gálát követő eseményen, és úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük, amikor az énekesnő váratlanul bejelentette szakításukat. Azonban ez nem tartott sokáig, hiszen 2017 nyarán már ismét együtt buliztak Ed Sheeren koncertjén. 2019-ben eljegyezték egymást, 2020-ban pedig megszületett kislányuk, Daisy Dove Bloom is.

Katy Perry és Orlando Bloom 2019-ben. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

Szerző: Hartinger Emese

Kiemelt kép: Getty Images