A testbeszéd szakértő szerint a kéztartás, a mosoly, de még az összebújás is sokatmondó.

10 éve már, hogy április 29-én Kate Middleton és Vilmos herceg kimondta a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban 1900 vendég, illetve az egész világ előtt. Azóta három gyönyörű gyermekük született, rengeteget utaztak, és számos családi botránnyal kellett megküzdeniük. Sok minden történt velük, ami okot adhatna arra, hogy eltávolodjanak egymástól, de erről még pletyka szinten sem hallani. Még mindig valóban szeretik egymást? A népszerű pár 10. házassági évfordulója alkalmából közös fotókkal örvendeztette meg a rajongókat, amelyek Karen Donaldson testbeszéd szakértő szerint betekintést nyújtanak Kate és Vilmos valódi életébe, és megmutatják, hogyan alakult kapcsolatuk az elmúlt évtizedben.

Még mindig szerelmesek

Ám Donaldson szerint ennél sokkal több van közöttük, ami egy párkapcsolat elengedhetetlen része. „Nem csak szerelmesek, de barátok is. Jól látszik a képen, milyen bizalommal vannak egymás iránt – legalábbis Kate mosolya és az, ahogyan a feje búbjával hozzáér a férjéhez, ezt mutatja.”

„Az évfordulós képek egyértelműen azt bizonyítják, hogy nagyon szoros kapcsolat van közöttük” – magyarázza Karen Donaldson. „Kate feje Vilmos mellkasán is azt az üzenetet tükrözi, hogy maximálisan megbízik benne, biztonságban érzi magát mellette és szeret a közelében lenni. Egyáltalán nem egy megjátszott mozdulat, ami a szemén és az őszinte mosolyán is látszik.”

Kiegyensúlyozott a viszonyuk

„Vilmos mosolya is sokatmondó: az ő arcán sincs semmi mesterkélt” – magyarázza a szakértő. Vilmos enyhén hajlított karja arra enged következtetni, hogy valóban kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek. Ahogyan a finom, enyhe ölelés is azt jelenti, hogy valóban feszültségmentes a házasságuk. Vilmos kissé ernyedt testtartása is beszédes, ami annyit tesz, jól érzi magát a feleségével.”

Kate szeret Vilmos közelében lenni

„Az, ahogyan Kate Middleton megfogja férje ujjait, azt üzeni: szeret a közelében lenni és szilárd támaszt nyújt számára” – mondja Donaldson.

Kate és Vilmos láthatóan sokat változott az elmúlt években. A 10 évvel ezelőtti eljegyzési fotón (2010. decemberében jelentették meg) közel sem volt ekkor a harmónia a pár között. „Ott Kate kezének elhelyezkedése inkább arra engedett következtetni, hogy kissé uralkodik Vilmoson, de Vilmos ölelése is azt üzeni: enyém!” – állítja a testbeszéd szakértő.  

Fotó: Pinterest/Telegraph

Sokkal természetesebbek

„A királyi pár évfordulós képei azért is nagyon mások az egykori eljegyzési fotónál, mert a pár itt már nem mutatja ki nyíltan a szerelmét, de sokkal természetesebbek. Szinte beleolvadnak egymás ölelésébe, ami valóban azt mutatja: még mindig nagyon szeretik egymást.” Töretlen szerelmüket az is bizonyítja, hogy nagyon sokat nevetnek együtt, és gyakran megérintik egymást.

Kate Middleton és Vilmos herceg egy hivatalos rendezvényen múlt hónapban (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Vilmos féltőn megérinti feleségét egy esti ünnepségen (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Vilmos gyengéden simítja meg Kate hátát (Fotó:Pool/Max Mumby/Getty Images)

Forrás: Womenshealth, Kiemelt kép: Getty Images