„El kell fogadni, amit a sors ránk mér” – Asztrobeszélgetés Balázs Andreával

A Nők Lapja Ezotéria 2021/3. számának interjúja.

Balázs Andrea horoszkópja alapján elmondható, hogy idősebb korában futhat be nagyobb karriert. Ahogy múlik az idő, úgy válhat egyre népszerűbbé.

– Születési képletedben a Nap és a Szaturnusz szorosan együttállnak, ebből arra következtethetünk, hogy nagyon fontos számodra a munka, és ahogy idősödsz, úgy leszel még inkább sikeres.
– Harminchat éves koromig elkerültek a nagyobb elismerések. Kisebb körben ugyan ismert voltam, de öt évvel ezelőtt szinte robbanásszerűen betörtem a köztudatba, és országosan is elismert lettem. Filmekben, televízióban, reklámban szerepeltem, egyre több újságíró keres meg, az anyaszínházamon kívül más teátrumok is felfigyeltek rám.

– A Jupiter helyzete arra utal, hogy imád a közönség.
– Ezt megtapasztaltam már, mert például a saját színházamban, a Karinthy Színházban, ahol immár tizenkilenc éve játszom, egymás után négy éven keresztül elnyertem a közönség díját. Gyerekekkel is foglalkozom, hétvégenként önismereti és önfejlesztő órákat tartok nekik. A gyerekek szavazatai alapján én kaptam meg az Év tanára díjat. Említhetném a 2018-as Nagy duett című műsort, amelynek a közönség szavazata alapján Horváth Tamással a nyertesei lettünk. Vannak olyan pillanatok, amikor nincs kedvem elmenni otthonról a színházba, ilyenkor csak ránézek a falon lógó közönségdíjaimra, és máris indulok.

– Az asztrológiában a Jupiter a kiterjedést is jelenti. A horoszkópodban ez olyan helyen áll, amikor elmondható, hogy elfogadod magad, és ezzel sok túlsúlyos embernek erőt adsz.
– Erről én is így gondolkodom. Sok önbizalomhiányban szenvedő ember keres meg, és azt kérdezik: hogyan csinálom? Mit teszek azért, hogy a súlyfeleslegem ellenére szinte sugárzom? Azt mondom, ha valaki nincs megelégedve önmagával, akkor változtasson. Próbáljon meg lefogyni, de addig is szeresse magát, amíg eléri a célját. Vagy, ha nem sikerül lefogyni, és el tudja fogadni a testét, ez meglátszik majd rajta, és molettként is sikeres lehet.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
A bolygók állása szerint mennyire szerelmes típus Balázs Andrea?
Milyen a kapcsolata szerelmével, Gáborral?
Mennyire játszik szerepet az életében a féltékenység?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .