Fókuszban a szavak mágikus ereje a legújabb Nők Lapja Ezotériában

A Nők Lapja Ezotéria 2021/3. számának hangolója.

A szavak energiája, a köszönés misztériuma és az elátkozott történetek mellett még sok más érdekesség vár rátok a magazinban!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Fókuszban a szavak mágikus ereje a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Fókuszban a szavak mágikus ereje a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

A szó olyan, mint a méh: méze is, fullánkja is van – olvasható ez az ősi bölcsesség a Talmudban. Ami igaz, hiszen a kedves mondat gyógyírként hat a lélekre, egy sértés pedig még az önbizalmat is tönkreteheti. Már az antik korban is úgy tartották, hogy a betűk mindegyike valójában egy-egy mágikus jelkép, szimbólum, amely az univerzum energiáját idéz meg. A kutatók az elmúlt években kezdték felfedezni, hogy a kimondott szó által gerjesztett rezgések miként hatnak az emberi szervezetre. A tudósok is elismerik, hogy a szavakkal óvatosan kell bánni, mert a bennük lévő erőkkel teremthetünk és rombolhatunk is. Ezért féltek például az őseink az átoktól, amelyben napjainkban is sokan hisznek. De a rosszindulatú szavakkal szemben nem vagyunk tehetetlenek! Hiszen vannak olyan rövid mantrák, amelyek védelmet jelentenek, ismételgetésükkel nemcsak az átok tehető semmissé, hanem a gondolataink, a lelkünk is nyugvópontra kerülhet, könnyebben elérhetjük a célunkat. Legújabb lapszámunkban a szavak mágikus erejét boncolgatjuk; nemcsak a köszönés misztériumával foglalkozunk, hanem elátkozott történeteket is mesélünk. Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2021. július 14-én jelenik meg.