„Igyekszem a kislányomat jól, vagy úgy szeretni, ahogyan neki arra szüksége van.” Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2021/2. számából.

Szulák Andrea születési horoszkópját vizsgálva elmondható, annak ellenére, hogy szilárdan áll a racionalitás talaján, mégis érdekli a láthatatlan világ.

– Születési horoszkópodban a Nap, a Mars és a Szaturnusz együttállásából arra következtethetünk, hogy maximalista vagy, aki hihetetlen energiákkal rendelkezik.
– Tény és való, hogy amibe belekezdek, azt végigviszem, még akkor is, ha akadályok merülnek fel. Igyekszem a legtöbbet kihozni mindabból, amibe fogok. Ennek a nagy erőnek a számlájára írom, hogy sokan fordulnak hozzám a problémájukkal. Azt mondják, azért tudnak nekem könnyebben megnyílni, mert pozitív energiákat tapasztalnak, amitől jobban érzik magukat.

– A Szaturnusz helyzete arra utal, hogy erőteljes kisebbrendűségi érzésekkel küszködtél.
– A bolygók nem hazudnak. Szorongó gyermek voltam, és valóban kisebbrendűségi érzések jellemeztek még a felnőttkor küszöbét átlépve is. Ám az az érzés, hogy több legyek, szebb legyek, jobban és többen szeressenek, óriási felhajtóerő volt, aminek a hatására az ember meg tudja valósítani a céljait. Az elmúlt húsz évben sikerült elérni mindazt, amit célul tűztem ki magam elé, és kiegyensúlyozott ember lett belőlem. Hiszem, hogy akiben van némi szorongás és kisebbrendűségi érzés, az azért lesz sikeres, mert ő az átlagos teljesítményére rá tud tenni még legalább három lapáttal.

– Még mindig ennél a konstellációnál maradva, úgy tűnik, mintha az apukádnak kívántál volna bizonyítani.
– Ezzel nem értek egyet, mert inkább úgy mondanám, mindenkinek szerettem volna megfelelni. Rendkívül erős volt bennem a szeretetvágy, ami mind a mai napig jelen van. Persze már nem olyan intenzíven, mint például gyerekként, hiszen az ötödik x-et átlépve már tudom, hogy én szerethető ember vagyok, amit megtapasztalok például a közönség részéről is.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen volt Szulák Andrea gyermekkora?
Milyen tapasztalatokat szerzett külföldi pályafutása során?
Milyen kapcsolatot ápol az asztrológiával?
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .