Ördögűzés és fogantatás előtti emlékek a tavaszi Nők Lapja Ezotériában

Ízelítő a Nők Lapja Ezotéria 2021/2. számából.

Testen túli világról, ördögűző szertartásokról, izgalmas olvasói történetekről és sok más misztikus érdekességről olvashattak a ma megjelent Nők Lapja Ezotériában! Kellemes időtöltést kívánunk!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Ördögűzés és fogantatás előtti emlékek a tavaszi Nők Lapja Ezotériában

Ördögűzés és fogantatás előtti emlékek a tavaszi Nők Lapja Ezotériában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

Az ezotéria népszerűsége miatt az olasz és a spanyol katolikus egyház több papot oktatott ördögűzésre. Francesco Bamonte, az olaszországi Nemzetközi Ördögűzők Egyletének elnöke azt nyilatkozta, erre azért volt szükség, mert magas szintre emelkedett a másik dimenzióval kapcsolatot teremtők és az ezzel egyenes arányban növekvő megszállottak száma. Az egyház szerint nemcsak azért halaszthatatlan a hivatalos képzés, mert több lesz a megszállott, hanem azért is, mert egyre több az önjelölt exorcista (ördögűző) is, akik olyan praktikákat alkalmaznak, amelyekkel inkább ártanak, mint használnak. A megszállottság témája érdekli az embereket, amit alátámaszt, hogy szerkesztőségünk rengeteg olyan olvasói levelet kap, amely ezzel a jelenséggel kapcsolatos. Ezért foglalkozunk a mostani lapszámunkban a testen túli világgal. Sőt, a Távozz tőlem, sátán! című írásunkban bemutatjuk a klasszikus ördögűző szertartást, amelyet a kereszténység az ősi mágiából átemelve tökéletesített. Cikkünkben izgalmas, igaz történetek olvashatók. Illetve az Ezoterikus kérdések és válaszok rovatban is a sok, ezzel a témával foglalkozó levélből közlünk egyet, és a feltett kérdésre a legjobb tudásunk szerint válaszolunk.
Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2021. május 12-én jelenik meg.