Kedvenc idézet, eddig elért eredmények és szuperhősös kérdések a Nők Lapja 2020/41. számának interjújában.

1. Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
„A becsület fontosabb a pénznél” – számomra örök érvényű, a családom is ezt tartja szem előtt. Szeretem a hasznos, elgondolkodtató idézeteket. Régebben divat volt a közösségi oldalakon megosztani ezeket, időnként én is posztoltam néhányat, de mostanra úgy gondolom, fontosabb őket elvi szinten megérteni.

2. Mi volt a legjobb dolog, amit harmincezer forint alatt vett?
A legelső mikrofonom, amit kaptam tizenöt éve, kislányként egyedül még nem tudtam volna megvenni. Amikor végre a kezembe foghattam, igazi énekesnek éreztem magam. Az ára akkoriban, főleg a bevételeinkhez képest, borzasztóan magasnak tűnt. Szent tárgyként vigyáztam rá. Rengeteg Cserháti Zsuzsa-dalt énekeltem vele.

3. Ha lenne egy kristálygömb, amiből bármit megtudhatna a jövőjéről, mit akarna tudni?
Semmit. Minden úgy jó, ahogy van, nem akarom befolyásolni az életemet olyan tudással, ami nem biztos, hogy előnyösen változtatja meg a dolgokat. Ha rosszat tudsz meg, előre keseregsz és belebetegszel, ha jót, akkor kényelmesen hátradőlsz, és nem fejlődsz tovább.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!