Mindenre jó életbölcsesség, unokák, egy különleges karácsonyi ajándék és Gérard Philipe. A Nők Lapja 2020/40. számának villáminterjúja.

1.Van olyan idézet, amire sokat gondol, ami szerint az életét próbálja élni?
Sok verset tudok, amelyekből egy-egy helyzetben beugrik egy odaillő sor. De van egy gondolat, amolyan mindenre jó életbölcsesség, amit még a nagyanyámtól tanultam, és a lányaim szerint mostanában sokat mondogatom: „még sohasem volt úgy, hogy nem lett sehogy sem”. Egyszerűnek tűnik, de igaz, és mindig jót nevetünk rajta.

2. Kitől tanult a legtöbbet az elmúlt év során?
Ha nem is pont az elmúlt évben, de nagyon sokat tanultam attól a fiatal csapattól, akikkel a Last call című rövidfilmet forgattuk, amelynek főszereplője lettem. Ez a vizsgafilm számos hazai és nemzetközi fesztiválon szerepelt, díjat is nyert; igazi ajándékot jelentett ezzel a lelkes, alázatos és tudatos pályakezdő stábbal dolgozni. Minden percét élveztem!

3. Ha lenne egy kristálygömb, amiből bármit megtudhatna a jövőjéről, mit szeretne tudni?
Talán az unokáimat szeretném látni, azokból az időkből, amikor én már nem lehetek velük. Nagyon kíváncsi lennék arra, kiből mi lesz, mit kezd azzal a tehetségével, amit most esetleg felfedezni vélek benne.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még több kérdés és válasz a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!