86 éves lett a világ egyik legismertebb dívája. A Nők Lapja 2020/40. számának címlapportréja.

A sikerhez kellett egy szabálytalanul szép és szokatlanul bátor fiatal lány, aki gond nélkül mondott igent egy búvárok közt játszódó film főszerepére, pedig úszni sem tudott. És kellett hozzá még egy szerelmes producer, példás szorgalom, és töretlen hit abban, hogy egyszer igenis sikerülni fog. A kortalan díva idén szeptember 20-án ünnepelte 86. születésnapját.

Vannak a szépek, vannak a szépek és okosak, és bőséggel vannak a szépek és/de szerencsétlenek, sebezhetőek, ostobácskák, akiknek élettörténete inkább elrettentő példa a hírnevet megcélzó fiatal lányok számára. Sophia Lorené a jó döntések története. Ebben a szabálytalanul gyönyörű nőben mindig is volt jó adag bölcsesség, józanság és tartás, ezeket egészítette ki nagy szorgalommal és ugyancsak túladagolt szenvedélyességgel. Ez így összerakva már több mint ígéretes kombináció. Hangsúlyozzuk a szenvedélyességet, nehogy valaki szívtelen, számító teremtésnek tartsa a színésznőt! Szó sincs róla. A most nyolcvanhat éves sztárról hosszú pályafutása során nemigen mondtak rosszat kollégái, mindenki kiegyensúlyozott, melegszívű, nagylelkű és jó természetű embernek írta le. Ami ebben a szakmában jelent akkora sikert, mint a két Oscar-díj.
Mondhatná erre valaki, hogy hiszen a szegénységből küzdötte fel magát, még szép, hogy megragadta és megbecsülte a lehetőséget, de gondoljunk csak az ellenpéldákra. Például Marilyn Monroe-ra, aki minden volt, csak kiegyensúlyozott és megbízható nem.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Részletek Sophia gyerekkoráról.
Karrierjének első fontos állomásai.
A színésznő és a szerelem.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .