Interjú a Nők Lapja Ezotéria 2020/5. számából.

Harsányi László olyan különleges kalapokat készít, amelyek a saját energiarendszerünket harmonizálják. Ennek köszönhetően a fejfedők segítenek megteremteni az egyensúlyunkat.

Ahhoz, hogy Harsányi László gépészmérnök ne töltsön el sok időt a hivatásában, szükség volt arra, hogy a sors összehozza a feleségével és egy koreai-orosz származású orvossal. A velük való találkozásnak köszönhetően születettek meg világviszonylatban is egyedülállónak nevezhető fejfedői, amelyek révén olyan energiára tehetünk szert, amellyel az életünk könnyebbé válhat.

Hogyan került kapcsolatba a kalapokkal?
Kalaposcsaládba házasodtam be. Az apósom és a feleségem is olyan csodálatos fejfedőket készítettek, amelyek alapján elmondható, hogy nem iparosok, hanem művészei voltak a mesterségüknek. Kezdetben nehezen ment a kalapkészítés, és el kellett telnie húsz évnek, hogy olyan csodás darabok kerüljenek ki a kezeim közül, mint nekik.

Hogyan lépett a kalapokkal az ezotéria ösvényére?
Traumatikus esemény történt az életünkben. A feleségem olyan betegséggel küszködött, amelyről az orvosok akkor azt mondták: gyógyíthatatlan. Én pedig negyvenéves koromig szívbeteg voltam. Ebben az időszakban ismerkedtem meg Lee Edward koreai–orosz származású orvossal, és az ő segítségével mindketten meggyógyultunk. Annak ellenére, hogy Lee doktor negyvenéves koráig az II. számú szentpétervári klinikának volt az ideg- és elmeorvosa, valamint igazgatója, mégsem a nyugati értelemben vett orvoslással gyógyított meg bennünket.

Mit tudott az orvos, amivel elérte önöknél a csodálatos gyógyulást?
Lee doktor felmenői híres gyógyítók voltak, akik a tudásukat generációról generációra adták tovább. Lee egészen pontos születési horoszkópjából az ottani bölcsek kiolvasták, hogy a kis jövevény kiválasztott, ő folytatja majd a családi hagyományokat.

Ez a módszer hasonlít a tibetihez, ahogyan a lámát kiválasztják.
Pontosan így van. Ötéves korában kivették őt a családból, és elkezdték oktatni. Majd elvégezte az orvosi egyetemet is, mindent megtanult a keleti és a nyugati gyógyításról. Amikor a Szovjetunió felbomlott, úgy döntött, csak a keleti orvoslásnak szenteli az életét.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Honnét származik az energetikai kalapok ötlete?
Mit érez az, aki viseli a fejfedőt?
Lehetséges gyógyítani velük?
Próbáld ki most kedvezményesen!