Nincsenek véletlenek a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Megérzések, családi karma, múlt, jelen és jövő, hihetetlen túlélések, a nevünkben rejlő mágikus erő, stressz, elutasítás, és még számos érdekes téma vár rátok az új Nők Lapja Ezotériában. Jó olvasást kívánunk hozzá!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Nincsenek véletlenek a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Nincsenek véletlenek a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

Széchenyi István 1826-ban Párizsban egy francia államférfiúhoz volt ebédre hivatalos. Az estebéd után véletlenül végig kellett hallgatnia, mit beszél róla a másik szobában két diplomata. „Ugyan, ki az a szép huszártiszt?” – kérdezte az egyik. – „Igen kiváló eszű magyar főúr – felelte a másik –, csak az a nagy kár, hogy tehetségét és vagyonát nem a hazája javára fordítja, hanem haszon és cél nélkül pazarolja.” Ez a párbeszéd fordulópont volt Széchenyi életében. Ettől a pillanattól fogva szentelte magát a nemzetének. Lett belőle a magyar politika egyik legkiemelkedőbb, legjelentősebb alakja, a „legnagyobb magyar”, aki kivezette hazánkat a feudális viszonyok közül, és akinek számos reformot köszönhetünk.
Talán sokan úgy gondolhatják, mindez a véletlen műve. Ám az ezotéria elveti a véletlen lehetőségét, és azt mondja, minden okkal történik. Illetve, ami benne van életünk forgatókönyvében, az meg is valósul. Lényeges, hogy nyitottak legyünk az univerzum jelzéseire, mert ha „vesszük az adást”, akkor ez a saját utunkra terelhet, amelyen járva az életünket könnyebbnek érezhetjük. Olyan eredményeket érhetünk el, amelyek boldoggá tesznek, amellyel teljesíthetjük mindazt, amiért megszülettünk.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra, vagy vásároljátok meg a magazint digitálisan a digitalstand.hu/noklapjaezoteria oldalon.   

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!

Következő lapszámunk 2020. november 11-én jelenik meg.