„Azt mondják, született kaméleon vagyok” – Címlapinterjú Balsai Mónival

Ritka pillanat egy újságíró életében, ha olyan művészről írhat, aki történetesen a kedvence. Balsai Móni már akkor nagyon közel állt a szívemhez, amikor még csak egy szűk, színházba járó réteg ismerte. Azóta felfedezte magának a fi lm, és a „Liza, a rókatündér” bájos főszereplőjére olyan díjeső zúdult, ami példátlan a szakmában. A Centrál Színház öltözőjében beszélgetünk... Koronczay Lilla interjúja.

balsai móni

– Ezúttal könnyű dolgom van, hiszen tíz éve majd minden szerepedben láttalak, másrészről viszont nehéz, mert magáról az emberről azóta se tudtam meg szinte semmit.

– Ez tudatos döntés. Úgy gondolom, a magánéletem nem tartozik senkire. Ki nem állhatom a felszínes tetszelgést, az őszintétlenséget, ezért szigorúan távol tartom magamtól a bulvársajtót, és nagyon megválogatom, kinek adok interjút. Különben sincs bennem semmi érdekes, van egy élettársam, egy kutyám, imádom a természetet, és laktózérzékeny vagyok. Egyébként meg a nap huszonnégy órájából tizenötöt végigdolgozom, mint mindenki a mai Magyarországon.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .