Keményen harcolok, de fontos a szerencse – Mihalik Enikővel Bombera Krisztina beszélgetett

Az egyik legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő jelenleg New Yorkban él, és egy nonprofit cégnél dolgozik tanácsadóként, adományokat gyűjt afrikai gyerekeknek. A modellkedést folytatja, és jövőbeli tervei részben a divatiparral kapcsolatosak.

Enikőt egy bő évtizeddel ezelőtt ismertem meg egy New York-i forgatáson. Nem az tett rám mély benyomást, hogy milyen szép – ez nyilvánvaló adottság egy szupermodellnél –, hanem hogy milyen érdekes, egészséges, szabad lélek. Elmesélte, mit érzett, amikor tizenöt éves korában Békéscsabán odalépett hozzá egy nő, hogy remek modell lehetne belőle. Enikő arra gondolt, ez valami tévedés vagy csapda, hiszen nem tartozik a népszerű lányok közé a suliban, leginkább olyan, mint egy kölyökkutya, nagy mancsokkal, a hosszú lábakhoz képest kicsi testtel. Úgyhogy Enikő inkább az anyukája mobilszámát adta meg a biztonság kedvéért. New Yorkban láttam először azt a fotósorozatát is, amelyen egy nő arcának változásait tízévestől hatvanig Enikővel mutatta be a francia Vogue. Ő hatvanévesen, csupa ránccal ugyanolyan gyönyörű volt a képen, mint harmincévesen. Hiszen azon a fotózáson még csak huszonegy volt.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .