A 73 éves Lauren Hutton egy reklámkampányban varázsolja el a világot

Igazi forradalom megy végbe a divatvilágban, legalábbis erről tanúskodik a Calvin Klein legújabb fehérneműreklámja, amiben már nemcsak fiatal modellek szerepelnek, hanem a 73 éves Lauren Hutton is feltűnik. Ez azonban nem az első márka, amely idősebb nővel dolgozik. Mi ez, ha nem a változás szele?

Mindenféle formájú, etnikai hovatartozású és korú nő helyet kapott a Calvin Klein legújabb fehérneműreklámjában, ezzel hirdetve, hogy a szépség nemcsak ruhamérettől, hanem életkortól és bőrszíntől is független. A rövid videóban ugyanis – amit Sofia Coppola rendezett – nemcsak Kirsten Dunst és Rashida Jones színésznők tűnnek fel, hanem a 73 éves modell-színésznő Lauren Hutton is. Így a provokatív, a fiatalság vadságát hirdető fehérnemű-kampányairól ismert Calvin Klein divatmárka is beállt azok közé a brandek közé, akik a szépség sokszínűségét kihasználva egyre jobban tágítják a látókörüket.

Az üzenet mindenképp pozitív, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a nők sokkal szabadabban vállalják fel testüket és szeressék önmagukat. Mielőtt azonban a folytatásért kiáltanánk, nézzük meg a szóban forgó videót!

Szöveg: F.R.

Nyitókép: harpersbazaar.com.au