Milyen életfeladatot kellene beteljesítened a számmisztika szerint? Számold ki!

Ezoterikus körökben jól ismert tény, hogy a sors mindenkit feladattal ruház fel, ám az már más kérdés, hogy ki az, aki követi a kijelölt utat, és ki az, aki nem. A következőkben betekintést nyerhettek az univerzum által megjelölt célokba.

A sors által meghatározott életfeladatát mindenki a nevében hordozza – ezt az iránymutatást percek alatt kiolvashatjátok a betűkből.

Írjátok fel a teljes neveteket egy papírra –, majd a betűket vessétek össze a számokkal.

  • A, Á, J, S = 1
  • B, K, T = 2
  • C, L, U, Ú, Ü, Ű = 3
  • D, M, V = 4
  • E, É, N, W = 5
  • F, O, Ó, Ö, Ő, X = 6
  • G, P, Y = 7
  • H, Q, Z = 8
  • I, Í, R = 9

(A kettős mássalhangzókat ebben az esetben külön kell értelmezni. Például GY, az G+Y.)

Tehát, ha például Kovács Katalinnak hívnak benneteket, az így fog kinézni:

K O V Á C S K A T A L I N, azaz 2 6 4 1 3 1 2 1 2 1 3 9 5.

Amennyiben csak egy szám hiányzik a nevetekből, akkor máris továbbléphettek az elemzésre. Ha azonban több – akárcsak a Kovács Katalinból, amiből a 7-es és a 8-as szám is –, akkor adjátok össze a két számot és redukáljátok addig, amíg egyjegyű végeredményt kaptok. Ebben az esetben 7 + 8 = 15; 1 + 5 = 6. Tehát Kovács Katalinnak a 6-os az iránymutató száma.

1-es:

Hiányzik belőled a kezdeményezőkészség, ezért a sors gyakorta állít olyan döntéshelyzetek elé, amelyek mellett nem mehetsz el szótlanul. Ez idővel segít határozottabbá és magabiztosabbá válni.

2-es:

Valószínűleg jobban érdekel a saját személyed, mint mások jóléte, ezért azt kellene megtanulnod, hogy tekintettel legyél a környezetedre, és elsajátítsd az önzetlenség fogalmát. Ha sikerül, te is jobban fogod magad érezni, hiszen örömet szerezni remek dolog.

3-as:

Ne hidd, hogy mindenki jó kommunikátornak születik – ez egy olyan tulajdonság, amin kitartó munkával könnyen lehet javítani. Merj tehát szembenézni azokkal a helyzetekkel, ahol hallathatod a hangodat, mert így magabiztosságra is szert tehetsz!

4-es:

Hiányzik belőled a törekvés és a koncentráció képessége, ezért gyakran előfordul, hogy egy-egy projektet félbehagysz. Ám hiába próbálsz menekülni az efféle szituációkból, a sors újra és újra olyan helyzet elé állít, amelyek során meg kell küzdened a céltalanság érzésével. Ha sikerül legyőznöd, bármit elérhetsz az életben.

5-ös:

Nem igazán kedveled a tömeget, sőt, a munkában is jobban élvezed, ha egyedül dolgozhatsz. Mindez a tolerancia és az alkalmazkodókészség hiányából fakad, így elsősorban azt kell megtanulnod, hogyan kell együttműködni másokkal.

6-os:

A felelősségvállalás nem a te asztalod, messziről kerülöd az olyan helyzeteket, amikor vállalnod kell a tetteid következményeit. Nem meglepő tehát, hogy a sors odaadásra és segítségnyújtásra szeretne tanítani: ebből megtanulhatod, mennyire fontos kiállni a döntéseid mellett.

7-es:

Túl sok figyelmet fordítasz az anyagiakra, emiatt elhanyagolod a testi és a lelki szükségleteidet. Az élet ezért valószínűleg rengeteg olyan helyzetet teremt számodra, ahol megtanulhatod értékelni a harmóniát – nyisd ki a szemed vedd észre ezeket a szituációkat!

8-as:

Csak a legritkább esetben mondasz nemet a környezetedben lévőknek, mert túl sokat adsz a véleményükre. Fontos lenne, hogy elsajátítsd az önálló döntés „tudományát”, sőt, az is, hogy önkontrollt gyakorolj, így sokkal elégedettebb lehetsz az életeddel.

9-es:

Hiányzik belőled az empátia, ráadásul az érzelmek tekintetében sem állsz a helyzet magaslatán. Éppen ezért a cél az lenne, hogy jobban megértsd az emberi természetet és tolerálni tudd a változékonyságát és az érzékenységét.