Imák, mantrák, ráolvasások, átkok és rontások a Nők Lapja Ezotéria új számában

A kimondott szónak ereje van – tartja a mondás. És milyen igaz! A Nők Lapja Ezotéria új számában közelebbről is megismerkedhettek a szómágia világával.

Már őseink is úgy vélték, hogy azzal, amit kimondunk, bevonzzuk a jót vagy éppen a rosszat az életünkbe, ezért is próbáltak nagyon tudatosan odafigyelni arra, hogy mi hagyja el a szájukat. Persze nekünk sem árt, ha erre ügyelünk, ugyanis egy-egy hangosan kiejtett gondolat akár a jövőnket is meghatározhatja. Legújabb számunkban utánajárunk hogyan és mit kérhetünk, hogy az tényleg valóra váljon, bemutatjuk a teremtés titkos szavát, közelebbről is megvizsgáljuk a legnagyobb bűvös igék jelentését, sőt az átkokat és rontásokat is górcső alá vesszük.

Valóban meg van írva a nevünkben a sorsunk? A sokakat foglalkoztató kérdés kapcsán ebben a témában is elmerülünk, akárcsak az írott szó mágiájában, ami szintén szervesen kapcsolódik a magazin aktuális témájához. Apropó mágia: az interjú is egyfajta varázslat, hiszen képes bűvöltbe ejteni az olvasóját. Ezt ti is megtapasztalhatjátok a Weisz Fannival, Geszler Dorottyával és dr. Fülöp László természetgyógyásszal készült beszélgetéseink kapcsán.

Misztika rovatunkban ezúttal VIII. Henrikről és feleségéről olvashattok bővebben, de híres ereklyék mítoszairól is tanulhattok néhány újdonságot. Kis ízelítőt kaphattok abból, milyen élettervvel születünk, sőt a praktikum jegyében a legyezőhasználat rejtelmeibe is beavatunk: megtudhatjátok például azt is, hogy mit üzentek akkor, ha elhúzzátok a legyezőt az arcotok előtt. Ilyen kánikulában szerintünk ez egy nagyon hasznos összeállítás. ;)

Természetesen szokásos kéthavi horoszkóppal, illetve reinkarnációs utazással, grafológiai és asztrológiai elemzéssel is készülünk a számotokra – ez utóbbinak Jackie Kennedy a főszereplője. Mindemellett pedig antik héber horoszkóppal, rengeteg, a harmonikus élet kialakítását segítő tippel és Lorna Byrne-nel is szolgálunk legújabb számunkban. ;)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.