A spirituális tanok úgy tartják, hogy egy piros pénztárcában elrejtett vörös szalag meghozhatja a vágyott gazdagságot, de szerintünk nem árthat, ha mindezt még egy plusz talizmánnal is kiegészítitek!

Tűz

Ide tartozik: Kos, Oroszlán, Nyilas

Figyelemre méltó energiával rendelkezel, de hajlamos lehetsz az idődet és a pénzedet feleslegesen pazarolni. Hagyd a priorizálást másra – ez is csak viszi a perceket – inkább fordítsd arra az erődet, hogy a lehetőségeidet maximálisan kihasználd. Egy fémből készült talizmán, például egy pénzérme, netán egy karkötőn vagy nyakláncon lógó fém dísz segíthet ebben – az ezotéria szerint, ha az amulettet folyamatosan magadnál tartod, az megmutatja számodra a helyes irányt. Mi több, szerencsét és anyagi gyarapodást is hoz az életedbe!

Föld

Ide tartozik: Bika, Szűz és Bak

A Tűz jeggyel ellentétben pénz- és energiatakarékosan éled a mindennapjaidat, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindig nagyon óvatosan és megfontoltan döntesz. A kockázatot messziről kerülöd, mert rendkívül bizonytalan vagy önmagadban, ezzel viszont a bevételi forrásaid működését hátráltatod. A piros szín, mint maga a megtestesült energia sokat segíthet abban, hogy legyőzd a kétségeidet. Döntéshelyzetben vagy váratlan kiadásnál érdemes valamilyen piros holmit viselned – például egy blúzt –, vagy magadnál tartanod mondjuk egy pénztárcát vagy egy vörös köves gyűrűt, ugyanis ezekből magabiztosságot meríthetsz.

Levegő

Ide tartozik: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Mint levegő jegy, leginkább szabadság utáni vágyadról és sokszínűségedről vagy ismert. Amibe belefogsz, azt sikerre viszed, de az ebből fakadó célorientáltság lehet a veszted, mert időközben elvesztheted az áhított függetlenséget. Emiatt az ideális kabalát egy színtelen szélű tárgy formájában találhatod meg, ez jelképezi ugyanis a szuverenitásodat pénzügyi értelemben is. Azt, hogy ezt egy levélnehezékként funkcionáló kristálypiramis, egy szépen csiszolt üvegköves gyűrű, vagy akár egy igazi gyémánt formájában szerzed be, rajtad múlik, a lényeg, hogy életed letisztultságát tükrözze.

Víz

Ide tartozik: Rák, Skorpió, Halak

Folyamatosan a harmóniát keresed az életedben, csak akkor érzed magad boldognak, ha kiegyensúlyozottak a mindennapjaid. Ehhez kellő önbizalomra és sokoldalú világszemléletre van szükség, amelyet a víz különböző szimbólumai testesíthetnek meg az életedben. Egy horgony vagy egy hal, platinából vagy ezüstből a helyes irányba sodor, akárcsak a vízfolyás, de segítségükkel is megőrizheted testi, lelki valamint anyagi egyensúlyodat is.

Szöveg: D.A.

Forrás: horoscope-astrology-zodiac.com

Fotó: Thinkstock