Inspiráló idézetek csillagjegyek szerint – A tiéd hogy szól?

A mindennapok sajnos bedarálhatják az embert, ezért szükségünk van arra, hogy némi inspirációra tegyünk szert. Szerencsére a horoszkóp ebben is segít!

Kos

„Mielőtt Alice Csodaországba érkezett, le kellett zuhannia.”

A korlátaidat csak akkor tudod legyőzni, ha hajlandó vagy érte kockázatot vállalni. Ehhez megvan a kellő bátorságod, a kérdés csak az, hogy hiszel-e abban, hogy sikerülhet!

Bika

„Maradj veszteg. Minél csendesebb vagy, annál többet hallasz.”

Hasznos tulajdonság a türelem, mert általa az ember szélesebb képet kap a világról. Ezt konfliktushelyzetekben kamatoztathatod igazán, figyelj a részletekre, hosszútávon kifizetődik, ha így teszel!

Ikrek

„Ha az A-terv nem működött, még 43 másik betű van az ABC-ben.”

Ne csüggedj, ha valami nem a terveid szerint alakul, inkább gondolj arra, hogy Edisonnak is több tucat próbálkozásába került a villanykörtét feltalálni!

Rák

„A család horgony a háborgó vízen.”

A családot tartod biztos pontnak az életben, nem véletlenül – nagyon sokat teszel azért, hogy ezt a stabil hátteret megőrizd, illetve ha vannak már gyerekeid, unokáid, számukra is biztosítsd.

Oroszlán

„A hibák bizonyítékok arra, hogy megpróbáltad.”

Meg kell tanulnod veszteség és szégyenérzet nélkül megélni a kudarcokat, mert ezek visszahúzhatnak. Próbálj inkább arra fókuszálni, milyen pozitív tanulságokat tudsz ezekből levonni, általuk ugyanis fejlesztheted a személyiségedet.

Szűz

„Ha a lehetőség nem kopog, építs ajtót.”

Maximalizmusod messze földön híres, de ha folyton a részletekre koncentrálsz, sosem fogod a nagy egészet egyben látni, így a lehetőségeket is elszalaszthatod. Próbálj nyitottabb szemmel járni!

Mérleg

„Jó dolgok azokkal történnek, akik várnak.”

Van előnye is annak, ha mindent alaposan átgondolsz – a várakozás meghozhatja azokat az eredményeket, amikre vágysz. Viszont nem szabad abba a hibába beleesned, hogy a folytonos várakozás miatt hagyod az életet magad mellett elszaladni.

Skorpió

„A lehetőség csak akkor mutatja meg magát, ha kopogsz az ajtaján.”

A saját határaid feszegetése az egyetlen módja annak, hogy olyan ajtókon is beléphess, amiket eddig zárva találtál. Ne félj ezekben a helyzetekben használni a rád jellemző szenvedélyességet!

Nyilas

„Az élet rövid, nincs idő arra, hogy a fontos szavakat kimondatlanul hagyjuk.”

Amennyire hasznos a várakozás, annyira veszélyes is, mert túl sok teret ad a lehetőségek elszalasztására. Ha valami körvonalazódott benned, akár tett, akár gondolat, tedd meg vagy mondd ki, mert ki tudja, holnap lesz-e még rá lehetőséged.

Bak

„A sikerhez nincs lift, a lépcsőket kell megmászni.”

Nagyon csábító a könnyebb utat választani a célok eléréséhez, de ez sosem kifizetődő, használd inkább a benned rejlő motivációt az előrébb jutáshoz. Te is jobban fogod tőle magad érezni.

Vízöntő

„Ha a meggyőzés nem működik, zavard össze őket.”

Ha érvelésről van szó, verhetetlen vagy, de van az a szűk látókörű közönség, akik göcsösen ragaszkodnak az elképzeléseikhez – őket csak egy kis trükkel lehet jobb belátásra bírni. Használd ezt a tehetségedet!

Halak

„Ne hívd őket álmoknak, nevezd terveknek.”

Miért ne lehetne az álmod ugyanaz, mint a terved, a célod? Ha kellőképpen motivált vagy, és hajlandó vagy dolgozni a sikerért, akkor az álmok olyan célokká válhatnak, amelyeket csak a kemény munka választ el a megvalósítástól.

Szöveg: D.A.

Forrás: elitedaily.com

Fotó: Thinkstock