Tanulható boldogság a Nők Lapja Ezotéria legújabb számával

Földöntúli boldogság itt, a Földön? Paradox, mégis kivitelezhető elképzelés, ha az ember a megfelelő kulccsal próbálja kinyitni a zárt ajtókat – ebben legújabb lapszámunk segít!

nyitó

19 nappal ezelőtt új időszámítás kezdődött. Egyesek fogyókúrába fogtak, mások kinyilatkoztatták, hogy leszoknak a dohányzásról, megint mások pedig az egészséges életmód mellett tették le a voksukat. Azonban ez utóbbi nem csupán a helyes étkezés megszervezéséről, vagy a rendszeres sportolásról szól, hanem a lelki harmónia megteremtéséről is, aminek egyik kulcsa a boldogság.

Habár konkrét recept nincs arra, hogyan lehet elérni ezt az elégedett állapotot, bizonyos „hozzávalók” segítenek a hétköznapi örömök megleléséhez – A boldogság misztikája rovatunkban ezeknek járunk utána. Különböző történeteink követendő példaként szolgálnak az egyensúly megteremtéséhez, segítő jobbot nyújtva azoknak, akik nem tudják, hogyan lehet kilábalni egy rossz helyzetből.

kakas-hangoló

A közelgő Kínai holdújévre való tekintettel nem csak a szokásos általános horoszkóppal készülünk számotokra, hanem a Kakas évéről is megemlékezünk, sőt, állatövi aranyigazságokon keresztül a horoszkópelemzésben is segítünk jobban elmélyülni. De az új esztendőnél maradva olyan tippeket is tartogatunk, amelyek elősegítik a mókuskerékből való kiszakadást, és a fogyókúrás ígéretek betartását.

Természetesen ezúttal sem hagyhatunk benneteket hírességek nélkül. Asztrológia rovatunkban Jack London, a világhírű író élete kerül nagyító alá, emellett elolvashatjátok Dobó Katával, Halász Judittal és Budai Gergely pránanadioktató- és kezelővel készült interjúinkat is.

Előző lapszámunk témája a túlvilági élet volt, viszont arra nem tértünk ki, mit történik házi kedvenceinkkel a túlvilágon, úgyhogy most az övék és az állatkommunikátoroké a főszerep! Ezen kívül kalandozunk még az álmok birodalmában, vizsgáljuk a Hold és a női ciklus kapcsolatát, és holisztikus szemmel is megvizsgáljuk betegségeinket.

Mi ennél jobb olvasnivalót a hétvégére elképzelni sem tudunk. Ha ti sem, tartsatok velünk! ;)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.