Milyen sors vár ránk a túlvilágon? A Nők Lapja Ezotéria friss számából kiderül!

A túlvilág rejtelmei foglalkoztatják a kisgyereket, aki ráeszmél, hogy az élet nem tart örökké, a felnőttet, aki közeli hozzátartozóit elveszti, de az időset is, aki tudja: előbb-utóbb el kell köszönnie ettől a világtól. De vajon milyen sors vár ránk odaát? Erre keressük a választ!

nle-nyitó

Számtalan film, könyv és festmény készült már a túlvilág ábrázolásáról, de amíg át nem kerülünk oda, csak tapogatózunk a sötétben, hogy vajon melyik lehet valóságos. Az ősi korok embereinek ellenben pontos elképzelésük volt arról, mi vár ránk a halál után: ők úgy gondolták, a Boldogok szigetére utazunk, ahol kipihenhetjük az élet fáradalmait, sőt, azt tartották, hogy a túlvilágon idegenvezetőink is lesznek, akik eligazítanak minket odaát – többek között erről is olvashattok a lapban.

A halállal azonban a születés is kéz a kézben jár, az élet előtti létezés emlékeinek szintén külön cikket szenteltünk, ahogyan annak a mindenkit foglalkoztató kérdésnek is, hogy éjszakánként mi történik velünk. Vajon tényleg kicsit meghalunk ilyenkor? És mi van azokkal, akik azt állítják: jártak a pokolban és a mennyországban? Ennek is utánajártunk.

Kicsit visszatérve a realitás talajára, két nagyszerű sztárral, Rékasi Károllyal és Peller Mariannal is interjút készítettünk, és egy nagyobb társadalmi kérdést is feszegettünk, természetesen asztrológiai szempontból: a New York-i terrortámadás tizenöt éves évfordulója alkalmából az elkövetkezendő évek terrorfenyegetéseit elemeztük.

hangoló-kép1

Mint mindig, a harmónia most is fókuszt kapott a magazinban, nyomába eredtünk a szív-és fogproblémák lelki hátterének és gyógyításának, hogy milyen hátrányai lehetnek a kedvességnek, illetve egy kis segítséget is hoztunk, melyből megtanulhatjátok, hogyan lehet a krízishelyzetekből könnyebben kilépni.

Természetesen sorozataink is folytatódnak: előző életeket derítünk fel, és itt lesz velünk Rafael arkangyal, a gyógyító is, készülünk a szokásos átfogó horoszkópokkal, sőt, a 2017-es nap évét is előrevetítjük a zodiákusoknak.

Az ünnepre hangolódva olvashattok az adventi vasárnapok eredetéről, ajándékozási babonákról, az évzáró és évkezdő ünnepekről, és egy kis meglepetésként karácsonyfa horoszkópot is csempésztünk a hasábokra, ezt sem érdemes kihagyni.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Ezotériában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.