Melyik szín fejez ki téged? Csillagjegyed elárulja!

A színek meghatároznak minket, ezt biztosan tudjuk, hiszen reggelente akár többször is átöltözünk, mire eltaláljuk a hangulatunkhoz illő árnyalatot. Azt asztrológia is ezt támasztja alá, minden csillagjegynek megvan a maga színe, ami az önkifejezést segíti. Mi már tudjuk a miénket, most ti is kideríthetitek a sajátotokat!

Kos

Maga vagy a megtestesült szenvedély, az energia és a lelkesedés, aki mindent teljes erőbedobással csinál, így nem meglepő, hogy a tűzpiros a te színed. Ez az izzó árnyalat szimbolizálja a benned dolgozó fáradhatatlan energiát, valamint az élethez való örömteli hozzáállásodat. Szinte olyan vagy, mint a bikák, ha piros zászlót lengetnek meg előttük: utat törsz magadnak, semmilyen akadály nem gátolhat a célod elérésében. Nem mellesleg, ha ebbe a színbe öltözöl, saját magadat inspirálhatod.

Bika

A zöld a Föld energiájának színe, a növekedést, a természetességet és a megújulást jelképezi, ami abszolút illik rád. Folyton azért dolgozol, hogy az élet különböző területein gyarapodhass, mindezt úgy, hogy közben harmóniában legyél önmagaddal. A tűzhely melege, azaz az otthon mindennel szemben elsőbbséget élvez az életedben, mert olyan vagy, mint a növények, fontosak számodra a gyökereid. Apropó növények: sokkal jobban érezheted magadat, ha szobanövényekkel veszed magad körbe.

Ikrek

Társas lény vagy, fontos számodra, hogy egy közösség tagja légy, amelyet a narancssárga szín szimbolizál. Mi több, ez nyújt számodra inspirációt is, hiszen a narancs sokfélesége az élet minden területén megihlet. Arra törekszel, hogy harmóniában élj, amelyhez hozzátartozik, hogy szép és különleges dolgokkal veszed magad körül. Nem rettensz meg az újdonság felfedezésétől, mert mindig meglátod a fényt a feltáruló lehetőségekben. Ha narancssárgára fested a lakás falait, folyton érezheted ennek a tónusnak a pozitív hatásait.

Rák

Az álmok és érzelmek birodalmának rabja vagy, ami annyira különleges, mint maga a levendula lila. Idealista hozzáállásodnak köszönhetően olyan perspektívák is megjelennek előtted, amiről mások csak álmodoznak. A levendula egyébként a mélységet szimbolizálja, képes vagy saját magad legrejtettebb bugyrait is átvizsgálni, ami a tudatosságot és a lelki növekedésedet szolgálja. Ha mindebből tanulni is tudsz, te lehetsz a világ egyik legboldogabb embere.

Oroszlán

Úgy ragyogsz a világban, akár a Nap a világegyetemben, így a sárga a te színed. Az intelligencia, a bátorság és az erő kombinációja sugárzik belőled, amelynek köszönhetően mágnesként vonzod magad köré az embereket. Nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy mindig lenyűgözően viselkedj, nem csak a jellemedet illetően, hanem megjelenésben is, mert ezzel befolyásolni tudsz másokat. Jól teszed, hogy figyelsz erre: egy sárga kiegészítő magabiztosságot sugall, ami bármilyen találkozás esetén előnyt jelent.

Szűz

Nincs még egy csillagjegy, aki annyira nyugodt lenne, mint a Szűz. Folyton a boldogság és az egyensúly megteremtésére törekszel, mindezt pedig olyan könnyedséggel teszed, amit bárki megirigyelhetne. Ezt jelképezi a kék szín is, amit tévesen a hideg jellemmel azonosítanak, pedig valójában a becsület és a tisztesség árnyalata. Diplomáciai érzéked is ebből fakad, minden helyzetben tudod, hogy mit kell mondani. Ha mégis hiba lépne fel a kommunikáció során, egy kék kendővel a nyakadban javíthatsz a helyzeten, ugyanis itt helyezkedik el a torokcsakra, aminek ez a gyógyító színe.

Mérleg

Az eleven, vibráló zöld, mint a frissen nőtt fű, a természet varázsát és gyarapodását szimbolizálja, ami a te életedet is jellemzi. Még ha vannak is nehezebb periódusok a napjaidban, mindig optimista maradsz, mert tudod, hogy előbb-utóbb ismét eljön a boldogság időszaka. Úgy is mondhatnánk, hogy a jég hátán is megélsz, mert tényleg minden helyzetet képes vagy tisztán látni, és józan ésszel átvészelni. Az egyensúly helyrebillentéséhez is jól értesz, ami nagy hatalom a kezedben – használd hát bölcsen! És még valami: vedd magad körül zölddel, mert a mindennapokban nagy hasznát veszed.

Skorpió

A mélyvöröst a szenvedéllyel szokták azonosítani, ami roppant találó, hiszen az összes csillagjegy közül számodra a legfontosabb az érzékiség. Olyan vagy, mint egy vulkán, csendben izzol, de amikor kitörsz, mindent és mindenkit letarolsz a szereteteddel vagy a szerelmeddel. Eleven tűz ég benned, ami meleg szívvel párosul, így képes vagy az embereket a bűvkörödbe csábítani, a környezeted szinte verseng azért, hogy a közeledben lehessen. Ha mindezt egy vörös kiegészítővel fejeled meg, az olyan, mint egy kinyilatkoztatás: itt vagyok világ, gyere!

Nyilas

A lila, főként az ibolya, a bátorság és a lelkesedés színe, ami arra utal, hogy kalandvágyó vagy, és nem félsz bizonyítani, de mindeközben az eszedet is használod. A bölcsesség a te titkos fegyvered, amit a lila tovább gerjeszt – ezért érdemes a mindennapokban mindig valami lilát hordanod –, általa olyan intuícióra tehetsz szert, ami ebben a világban nagyon ritka. Törekvéseidet is segítheti ez az árnyalat, még akkor is, ha néha a lehetetlennel egyelőek a terveid, mert megingathatatlan hiteddel bármin képes vagy felülemelkedni.

Bak

Az indigókék nagyon intenzív árnyalat, szinte nehezebb átlátni rajta, mint a feketén, de hozzád tökéletesen illik, mert még a legzavarosabb helyzetből is kivágod magad. Következetességednek és kockázatelemző képességednek hála sosem veszel zsákbamacskát, és bármennyire is elzárkózol a spiritualitástól, sokszor az intuíciód segít abban, hogy a megfelelő döntést hozd meg. Ez a tónus az észlelés és a harmadik szem színe, ami azt jelenti, megvan benned a látás képessége, csak hagynod kell, hogy kiteljesedjen.

Vízöntő

Rendkívüli érzékenységed magas kreativitással párosul, ami minden szempontból misztikus, akárcsak a lila bizonyos árnyalatai, például a mályva vagy éppen a koronacsakra lila színe. Ez az árnyalat egy nagyon belsőséges szín, aminek jelentése kiterjedt: például az örömet, a gondolkodást és energikusságot is magában foglalja, amelyek mind meghatároznak téged. Nem véletlen, hogy világra való rálátásod annyira egyedi, hiszen ez a sok tulajdonság a hagyományostól eltérő nézetek és felfedezések tárháza. Ennek fényében érdemes a koronacsakrádnak különleges figyelmet szentelni.

Halak

Nevedből fakadóan a kék, elsősorban a tengerkék fejez ki téged, hiszen nagyon mélyen érzel, ráadásul ezek az érzelmek úgy hullámoznak benned, mint amikor az apályt felváltja a dagály. Nagyon érzékeny vagy a külső hatásokra, de a kékkel megvédheted magad, segít ugyanis kinyitni a harmadik szemedet, és abban is hasznodra van, hogy ne sodródj ki a partvonalra. Pszichikai képességeid kiélezettek, de ez egy olyan ajándék, amivel nagyon jól elboldogulsz a mindennapokban. Ha szeretnél energiát nyerni, akkor szigeteld el magad kékkel, ez megtanít mélyen úszni, de nem rejt el a világ elől, ami tökéletes párosítás.

Szöveg: D.A.

Forrás: whats-your-sign.com

Fotó: Thinkstock