2009: ,,Az ágyban nem lehet hazudni!” – Vad Kati, aki már nem Michelle Wild

Szegő András felejthetetlen cikkei a Nők Lapja archívumából.

Hallottam hírét vagy inkább legendáját, és bár soha nem láttam, lelkem mélyén nyilván egy hivalkodó, nyers, buja, sőt valamennyire közönséges csajnak képzeltem. Minimum nercbundával, festett körmökkel, testőrökkel körülvéve… És akkor egyszerre felbukkant a maga hétköznapiságában, leengedett hajjal, testetlenül, farmerban, és mégis, maga volt a megtestesült, meglelkesült erotika. Vad Kati, aki át tudott törni olyan gátakat, amelyek korábban ledönthetetleneknek tűntek. 

Ő volt az első – és minden bizonnyal az utolsó – hölgy, akit meg mertem szólítani az utcán ismeretlenül. Nem tudtam, ki ő. Törékenynek tűnt, riadtnak, védtelennek, amint ment előttem a Budakeszi úton egy hatalmas táskával, én pedig az igézet hatása alatt odaléptem hozzá, és megkérdeztem, hogy segíthetek-e? Mármint a cipelésben. Ő titokzatosan rám mosolygott – vagy inkább maradjunk annyiban, hogy számomra titokzatosnak tűnőén -, és bájosan idenyújtotta a cókmókot. Hirtelen hetyke lettem, magabiztos, fölényes. Magyarázni kezdtem ennek az ismeretlen, törékeny, félszeg leánynak, hogy bátornak kell lenni, magabiztosnak, bevállalósnak! Amikor célhoz érkezve elváltunk, kaptam két puszit, és egy szende, elsuttogott ígéretet, hogy igyekszik okulni a szavaimból. Utóbb tudtam meg, hogy akit én térítettem, bátorítottam, Vad Kati volt. Azaz, ahogyan ismerik, bálványozzák, rajongják világszerte: Michelle Wild. A szexkirálynő! A többszörös (pornó)Oscar-díjas bálvány, a műfaj ikonja, a férfiak bálványa.

Azóta többször beszéltünk. Hol telefonon, hol egy kávé, egy hamburger mellett, hol utcán összefutva. Sok mindenről esett szó köztünk. Lányáról, Málnáról mesélt, a gyermekkoráról, festői ambícióiról, utazásairól, a Jóban rosszban című filmsorozatról, amelyben játszott egy ideig, de valamiért – na, ugyan miért? – nem került szó köztünk sem közvetlenül, sem átvitt értelemben a szexről. Valahogyan kínosnak éreztem, hogy erről beszéljünk. De most, amikor hoz egy példányt a nemrég napvilágot látott könyvből, amelynek egyik társszerzője, és úgyszólván nem igazán kerüli a témát, végre nem állom meg, hogy megkérdezzem:

– Katika, árulja már el, hogyan szánhatta rá magát egy ilyen könyvre? Az, hogy pornósztár volt, hogy világhírű, hogy máig több generáció szexbálványa, valóban feljogosítja, hogy tanácsokat adjon? Képes rá, hogy bárki problémáját megoldja? Egyáltalán lehet, kell, szabad erről önnek beszélni?

– Andris bácsi! Ne tegyen fel már nekem ennyi kérdést! Melyikre válaszoljak?

– Bármelyikre… Csak tudja, kicsit zavarban vagyok.

– Pedig talán már nem kéne!

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .