Szegő András felejthetetlen cikkei a Nők Lapja archívumából.

1. Snitt – Montázs

Fehér sportcipő, feszes farmer, szürke ing. Fehér sportcipő, feszes farmer, fehér ing. Balról hetyke, ruganyos léptekkel érkezik a Színész. Egy korszak hőse, meghatározó személyisége, sztárja. Arcán a már sok mindenen túl lévő, de még sok mindent váró emberek bölcs mosolya. Jobbról hetyke, ruganyos léptekkel érkezik a Rendezőnő. Filoszdoktorként ment a Színművészeti Egyetemre s vágott első egész estés filmje elkészítésébe. Határozott gesztusok-finom mozdulatok. Barázdált arc – éteri arc. Figyelő tekintet – tekintő figyelem. De a belülről áradó derű ugyanaz. György és Sára. Apa és lánya. Avagy a Drága besúgott barátom című készülő új magyar film főszereplője és rendezője.

2. Snitt – Közeli

– Sári, neked mennyire volt nyilvánvaló, hogy a papádat kérd meg első filmed egyik főszerepére? A munka hevében kínos is lehet mérlegelni, hogy mennyire szólhatsz rá, vagy mennyire dicsérheted.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
További érdekességek a cikk folytatásában!
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .
Ez is érdekelhet