Mentőöveket fel! A cukiság tengerébe merülünk az új Nők Lapja Pszichében

Valóságos cukiságcunami öntötte el mindennapjainkat: heves izgalomba jövünk a puha kismacskák látványától, a gyerekek büszkeségével hordjuk a Disney-mintás pólónkat. De vajon mi az oka a túlzott rajongásnak? Többek közt ennek jártunk utána a Nők Lapja Psziché eddigi legcukibb lapszámában.

Gyerekként felülmúlhatatlan izgalommal rajongtunk mindenért, ami pici és aranyos. De miért van az, hogy a cukiság iránti vonzalmunktól felnőttként sem tudunk megszabadulni? Talán nem akarunk felnőni vagy a magányunkat akarjuk enyhíteni? A Nők Lapja Psziché legfrissebb számában utánajárunk annak, mi lapul a megszállottságunk mögött, de azt is megmutatjuk, milyen cukiságokért rajonganak már évtizedek óta a nagyvilágban.

Ha már a téma adott volt, nem hagyhattuk ki a lapból Erzsébet Fenevadovát, Magyarország leghíresebb macskáját sem – a vele való életről gazdája oszt meg izgalmas és hihetetlenül vicces történeteket. A kiegyensúlyozott tájékoztatás szellemében Erzsi ősellensége is helyet kapott a magazinban, Állati menő sportok című cikkünkből megtudhatjátok, milyen a kutyával – és lóval – való mozgás.  Annyit elárulhatunk, hogy az ember boldogsághormon-szintje az egekig szökik, miközben a kedvencével sportol.

A boldogságnál ezzel le is horgonyozunk picit, és megpróbáljuk ellesni az irigylésre méltóan kiegyensúlyozott dánok titkát. Ahhoz, hogy még közelebb jussunk az idilli állapothoz, mindenképp érdemes elolvasni Zacher Gábor 10 életbölcsességét, aki a tőle megszokott stílusban árulja el, hogyan érdemes élni a „tízmillió függő” országában. A boldog párkapcsolatok titkáról nem mást, mint a híres család- és párterapeutát, Gary Chapmant kérdeztük, aki őszintén mesélt a legnagyobb buktatókról. És ha már az interjúknál tartunk: Vámos Miklóssal is izgalmas beszélgetést olvashattok a lap hasábjain Szily Nóra tollából. Mindemellett egyik nagy kedvencünk, a hihetetlenül tehetséges Barbra Streisand is helyet kapott a magazinban – ezúttal ő a főszereplője Leckék legendákról című rovatunknak. Természetesen a róla szóló történeten felül bőven tartogatunk még izgalmas témákat a lapban – ne hagyjátok ki most sem!

És ne feledjétek, a Nők Lapja Pszichében is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.