Férfiak, akiket a szakmájuk tesz vonzóvá

Nemcsak a külső megjelenésen, a belső kisugárzáson vagy a jó fellépésen múlik a női szívek meghódítása. Számos olyan foglalkozás létezik, amitől a gyengébb nem izgalomba jön, és bármire képes, hogy megkaparintsa az áhított férfi t.

Guitarsolo at a rock concert

Egy hazai online felmérés arra kereste a választ, vajon melyek a legszexibb férfi és női foglalkozások. A közel hatezer, fele-fele arányban női és férfi válaszadónak minden erotikusnak számított, ami az életben vonzó lehet: kiemelkedő fizetés, magas társadalmi presztízs, a média által sugallt pozitív kép, hősiesség, érzékenység, vonzó kisugárzás, kidolgozott idomok. A kutatásból kiderült: a férfiak körében a dolgozó hölgyek kinézete határozza meg a választást, náluk a titkárnő, a stewardess és a fitneszedző viszi el a pálmát. A nők azonban leginkább a bátorságot, erőt, fizikai teljesítményt díjazzák, vagy ha a férfinak veszélyekkel is meg kell küzdenie hivatása során. A szavazás alapján a gyengébb nem odavan a művészlelkekért, a sikeres sportolókért, a szépségipar férfi szereplőiért is, és töretlenül erotikusnak találja a fehér köpenyt és a jogi doktorátust. Vajon a szexinek vélt munkát végző férfiak hogyan birkóznak meg a rájuk irányuló megnövekedett figyelemmel, udvarlással? Élnek vagy visszaélnek azzal, hogy a nők úgy csüngnek rajtuk?

A rock-Casanova

Gitárosként lehet a legjobban csajozni – tartja a mondás, és ezt Tamás (46) is megerősíti. A befutott hazai rockzenekarban pengető, Jézus-arcú, derékig érő hajú, vagány megjelenésű férfi szerint több oka is van, amiért a gyengébb nem bolondul a zenészekért, kiváltképp a szólógitárosokért. „A nők imádják a rosszfiúkat, a zenészekről is az az elképzelés él, hogy nagykanállal falják az életet: csajoznak, dorbézolnak, duhajkodnak. A kemény külső páncél azonban finom, érző lelket takar, hiszen enélkül nem tudnánk hangszeren játszani, alkotni. Sok fanatikust szerzünk pusztán azzal, hogy reflektorfényben vagyunk. A csajok nem begubózott, unalmas, töketlen férfira vágynak, hanem macsóra, aki élvezi az élet ízeit, és akinek a fényében lehet fürdőzni. Egy rockzenész azzal a reménnyel kecsegtet, hogy vele nem lehet megöregedni, és minden nap Woodstock, ami nyilván nem igaz” – sorolja a női rajongás mozgatórugóit Tamás. Ahogy nőtt zenekarának ismertsége, úgy terebélyesedett női holdudvaruk is. Ma már minden buli után csajok tucatja szabadul be az öltözőbe, hogy elcsábítsa a gitárost és társait.

„Egyetlen férfi sem tud nemet mondani arra, ha szexre éhes vadmacskák ráugranak. Korán nősültem, huszonhat sem voltam, de amikor a budapesti éjszakába berobbant az együttesünk, belevetettem magam a féktelen orgiákba. A feleségem pedig (jogosan) elhagyott” – árulja el a rock- sztár, aki ugyan szerelemből házasodott, mégsem tudta kezelni a változást: utolsó zenészből, akire rá se bagóztak a csajok, mára felkapott előadóművész lett. „Egy bulin, az utolsó számnál, három lány nekem esett, és letépte rólam a bőrnadrágomat. Miután lementem a színpadról, a falhoz nyomtak, és simogatni, csókolni kezdtek. Biztosan előre kitervelték, én meg hagytam, hogy minden a forgatókönyvük szerint alakuljon. Egész éjszaka kényeztettek: ettünk, ittunk némi drog kíséretében, majd újra vettük a jelenetet. Máskor szépségkirálynők, modellek kötöttek ki a hálószobámban, de voltam tetőtől talpig kivarrt, intimékszerekkel borított rocker ladykkel is. Kipróbáltam a legextrémebb figurákat a szexben, de bevallom, egyetlen lány arcára sem emlékszem, csak a nagyságrendre, körülbelül ezer nő fordult meg az ágyamban.” Azonban a nők rajongása a legtöbb esetben nem személyesen Tamásnak szól. Sokkal inkább az ismertségnek, sikernek, színpadnak, rivaldafénynek, amire udvarlás nélkül gyűlnek a pillangók. „Ma már jó érzékkel kiszimatolom, ha valaki a pénzre hajt, vagy csak trófeát akar szerezni, amivel a barátnői előtt villoghat. Egy időben sokat hallottam arról, hogy Amerikában mindenre elszánt csajok hogyan húzzák csőbe a jet set férfi tagjait, vagyis a luxuséletmódot folytató milliárdosokat és
a befutott, felkapott művészeket. Orális szex után kis termoszba mentették a spermájukat, majd azzal zsarolták őket, hogy gyereket szülnek nekik. Én is kerültem már hasonló helyzetbe, éppen ezért óvakodom azoktól a lányoktól, akik szinte kielégíthetetlenek: napi többszöri együttléttel vagy mielőbbi terhességgel akarnak magukhoz láncolni. Ez idáig mint egy hím prostituáltat, kézről kézre adtak a csajok, de most, közel az ötvenhez, kezdek belefásulni a személytelen szexbe. Sokszor undorom tőlük és magamtól is. Még a végén lehet, hogy megkomolyodom?”

Cikkünk folytatódik a Nők Lapja Psziché 2016/6. számának 71. oldalán.

Szöveg: Kiss Henrietta

Fotó: Thinkstock