Testpara és minden, ami nyár a Nők Lapja Psziché új számában

Strandolás, vakáció, stresszűző pihenés, fesztiválszezon - minden egyben, ami csak a nyár kapcsán érdekelhet benneteket. Keressétek a legújabb Nők Lapja Pszichében!

hangoló-nyitó

Jaj, úgy élvezem én a strandot… szól a Beatrice slágere a fülünkben, de a legtöbben sajnos mégsem élvezik, ha a medence mellé, vagy a vízpartra sodorja őket az élet. Félnek attól, hogy túl kövérek, soványak, nem elég formás a mellük, nagy a pocakjuk, narancsbőrös a combjuk, és így tovább. Olyan „testparákkal” küzdenek, melyek előfutárai a testképzavaroknak – erről Dr. Lukács Liza szakpszichológussal készült interjúnkban olvashattok bővebben. A téma egyébként több ízben is megjelenik a lapban, többek között azt is megtudhatjátok, melyek a leggyakoribb félelmek a testtel szemben.

hangoló2

Visszakanyarodva a nyári pihenéshez, a vakáció témája is adja magát, felejthetetlen külföldi nyaralások emlékéről tudósítunk – például, hogy mi az a 10 dolog, amit Ázsiában meg lehet tanulni –, de néhány hazai helyszínre is elkalauzolunk titeket, ha úgy döntenétek, itthon szeretnétek kipihenni a munka fáradalmait. A technika világában persze nem maradhatnak el a hasznos utazós applikációk sem, de ami ennél is fontosabb, az a nyári bőrvédelem, amit szintén hangsúlyozunk a magazinban. Tudjuk, mennyire lerágott csont ez, de sokan még mindig félvállról veszik az UV-sugárzással járó kockázatokat, mert azt gondolják, velük nem történhet semmi.

A ghosting, vagyis a köddé válás témakörét boncolgatjuk a párkapcsolatokat illetően, de arra is választ keresünk, meddig érdemes várni az ideális társra, illetve, hogy lehet-e megcsalás nélkül élni. Sőt, egy ennél mélyebb témát is bemutatunk: Farkas Katalin írásában arról olvashattok, milyen az, ha valaki nem egy átlagos anya-apa felállásban képzeli el az életét.

hangoló1

Természetesen nem maradtok most sem interjú nélkül, Bencsik-Kovács Zsolttal, a Honeybeast zenekar zeneszerző-szövegírójával való beszélgetésünket több oldalon keresztül élvezhetitek, de akár Monica Bellucciról szóló cikkünkkel is kiülhettek az erkélyre vagy a teraszra, egy finom, hideg limonádé kíséretében.

Ezen kívül még sok más érdekességgel is várunk titeket: eláruljuk, hogyan lehet stresszmentes nyaratok, hogyan élhetitek túl a fesztiválszezont szülőként, de annak is utána járunk, melyik hazai biopiacon érdemes vásárolni, vagy éppen, hogy miként befolyásolják a reklámok az agyunkat.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Pszichében is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.