A 26 éves Rita sosem gondolta volna, hogy egy nap az instant szexrandik királynőjévé válik. Az ő története következik.

Couple embracing on bed

„Én tényleg az igazit kerestem, de hamar rájöttem, itt mindenki szexet akar – mondja Rita. – Eleinte voltak ellenérzéseim, de aztán szép sorban randizni kezdtem a pasikkal abban a reményben, hogy ha jól működik a kémia, majd a kapcsolat is kialakul. Aztán ráéreztem az első érintések, az első szex izgalmára, amit csak egy majdnem idegennel élhet meg az ember, és az élmény rabjává váltam. Csak egyszer-kétszer találkoztam egy-egy partneremmel, és már jött is a következő online lovag, aki felkeltette a kíváncsiságomat. Az ismeretlen férfiak a tenyerükön hordoztak, le akartak nyűgözni, elhalmoztak bókokkal, ami erős önbizalomlöketet adott. Ráadásul mindent kipróbálhattam: voltam együtt kockahasú Adonisszal, kedves, mackó alkatú sráccal, afrikai fiúval, sőt, kíváncsiságból egy leszbikus lánnyal is. Aztán egyik nap azzal a nyomasztó gondolattal ébredtem, hogy mi van, ha egyszer belefutok egy őrültbe, aki megkötöz és megver, és az is átfutott az agyamon, hogy valami betegséget is könnyen elkaphatok. Úgy töröltem le az alkalmazást a telefonomról, mintha égetné a kezemet, és megfogadtam: jó lány leszek. ”

Rita komolynak érezte az elhatározását, nem számolt viszont azzal, hogy az eltelt három hónap alatt az instant szexszel járó adrenalinlöket és bóktenger megszállottjává vált. Olyan rosszul érintette a lelkében jelentkező szomorúság, levertség és ürességérzet, hogy két héttel később újra a világhálón találta magát, egy másik szexpartnerkeresőn.

„Elbuktam a leszokást – von vállat. – De élvezem így az életem, mikor tegyem, ha nem most? Hiszen se kutyám, se macskám, ilyenkor kell kiélnem magam. Legalábbis ezekkel a gondolatokkal nyugtatgatom magam, amikor hajnalban elmegy a lakásból az aktuális partnerem, és egyedül maradok. Olyankor iszonyatos magányosságérzet fog el, ami, tudom, abból adódik, hogy minden kapcsolatom felszínes, igazából senkit nem szeretek, és valójában senki nem törődik velem. Ahhoz azonban, hogy ez változzon, le kellene jönnöm a »cuccról«, ahogy hívom az életformámat. Vigyázni kell vele, mert tényleg olyan, mint a drog. Most ott tartok, hogy valószínűleg pszichológus segítségére lesz szükségem ahhoz, hogy képes legyek elengedni a szexrandik okozta mámoros érzést.”

A Nők Lapja Psziché 2016/4. számában további szex-történeteket olvashattok.

Szöveg: Szurovecz Kitti

Fotó: Getty Images