Titkos szerelmi életünk… Minden kiderül a Nők Lapja Psziché új számából!

A szexet még mindig tabuként kezeljük, pedig nemcsak hogy lehetne, hanem kellene is róla beszélni. A Nők Lapja Psziché új száma segít legyőzni a témával kapcsolatos szemérmességet.

A szex nem évszakhoz kötött, mégis nagyobb a kedv az összebújásra egy fülledt, részegítő napon, mint amikor egész nap vihar fojtogatja a várost – legalábbis ez derül ki azokból a kutatásokból, melyet szerkesztőink átbogarásztak az aktuális, szex tematikájú szám megírásánál. Utánajártunk, hogy tényleg mindent a szex irányít-e, hogy melyek azok a problémák, amivel napjainkban a legtöbben szembesülnek – ebben Hevesi Krisztina szexuálpszichológus és Szendi Gábor klinikai pszichológus segített minket, hogy hogyan lehet az intim életünket jobbá tenni, de persze azt is boncolgattuk, hogy a virtuális „együttlét” mennyiben változtatja meg a párkapcsolatainkat és van-e okunk félni tőle.

hevesi-szendi

Hamarosan – ha az időjárás is úgy akarja – beköszönt a nyár, emellett sem mehettünk el szó nélkül! Már a nyaraláson gondolkodva szót ejtünk a káros napsugarak elleni védekezésről, mert sokan még mindig félvállról veszik az UV-sugárzással járó veszélyt, de Európa vidámparkjait is végigjárjuk, hiszen alig egy hónap múlva kitör a szünidő, ráadásul hamarosan Gyereknap lesz! Persze előbb az év végével is meg kell küzdeni, ezért a kis- és nagy gyerekes anyukákra gondolva a hatékony tanuláshoz is hoztunk némi segítséget, sőt, a kamaszokkal való szót értést is szerettük volna megkönnyíteni számukra, így egy kisebb irányadóval is szolgálunk a tinédzserekkel való együttéléshez.

Visszakanyarodva a nyárhoz, a kikapcsolódás mit sem ér, ha a lelkünket nem ápoljuk folyamatosan, ehhez most a kertpszichológián és a tajcsin keresztül szerettünk volna segítő jobbot nyújtani – mindkettő olyan energiákat mozgat át a testben és a lélekben, melyekre nagy szükségünk van a stresszes mindennapokban. Ugyanakkor Szily Nóra életbölcsességei is és a Fenyvesi Zoltánnal készült interjú is útmutatóként szolgálhatnak a boldogabb élet kialakításában.

Ha kellőképpen felcsigáztunk benneteket, akkor látogassatok el az újságárushoz a legújabb lapszámért, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nemcsak nyomtatott, hanem digitális kiadványainkra is előfizethettek!