Tényleg az a fontos, hogy hányadik szülinapunkat ünnepeljük? Vagy csak az számít, hogy mi hány évesnek érezzük magunkat? Új lapszámunkban az ezzel kapcsolatos kérdésekre keressük a választ!

NLP 2016 3. szám címlap

Dosszié rovatunkban három olyan hétköznapi nőt mutatunk be, akik azt próbálják bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám, nem ez határozza meg őket. Ahogy dr. Csernust sem, a pszichiáter interjújában többek között arról is mesél, hogy a kora nem érdekli, ugyanis szerinte elvesztegetett idő nem létezik, még így ötvenen felül sem, csak a prioritások változtak az életében.

NLP 2016 3. szám ajánló

Az önismeret a lap tematikájában több ízben is feltűnik, Mit árul el rólad a lakásod? című cikkünkben az otthon és a psziché kapcsolatát vizsgáljuk, Titokzatos én rovatunkban pedig arra keressük a választ, hogyan lehet az önhazugságok hálójából kitörni – ehhez kapcsolódóan Vekerdy Tamás is szolgál néhány hasznos tanáccsal.

Vámos Miklós a Jól érzem magam rovatban a mindennapokat igyekszik könnyebbé tenni életbölcsességeivel, mi pedig ezt kiegészítve keressük az optimizmus és az életkedv titkát, sőt a stressz legyűrésére is könnyen betartható tanácsokkal szolgálunk.

NLP 2016 3. szám ajánló2

Esti könnyű olvasmánynak Gábor Zsazsa életútját, illetve a Kiss Ádám-Kőhalmi Zoltán páros interjúját ajánljuk, de ne hagyjátok ki Gyógyulástörténet rovatunkat sem, ahol egy endometriózisból gyógyult nő kálváriáját olvashatjátok.

Ha kellőképpen felcsigáztunk benneteket, akkor látogassatok el az újságárushoz a legújabb lapszámért, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol nemcsak nyomtatott, hanem digitális kiadványainkra is előfizethettek!