Március 17-ig lehet jelentkezni.

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD A LEGJOBB A BEFEKTETÉS

Az elmúlt években a Nők Lapja Életmódváltó Program versenyzői egyértelműen bebizonyították, hogy az elszántság, a profi tanácsadók és a közösség ereje sokkal hatékonyabb, mint a varázsszerek. A pályázóink közül sokan több ruhaméretet fogytak, és mindenki vidámabb, egészségesebb és sokkal elégedettebb lett a program végére.

Ha úgy érzed, szeretnél kiegyensúlyozottabban táplálkozni, többet mozogni, és közelebb kerülni önmagadhoz, akkor csatlakozz az idei csapathoz! Várjuk azokat is, akik elégedetlenek az állóképességükkel, túlterheltek, változókorba léptek, esetleg lelki problémák miatt eddig nem volt elegendő motivációjuk.

Nők Lapja Életmódváltó

Ha kedvet érzel az életmódváltáshoz, a következőt kell tenned:

  • Nyomtasd ki a MOTIVÁCIÓS SABLONT! – Innen
  • Töltsd ki hiánytalanul a fenti motivációs sablont!
  • A motivációs levél sablonban található kérdésünkre adj helyes választ!
  • A kitöltött motivációs levél sablont szkenneld be vagy fotózd le, és egy hónapnál nem régebbi egész alakos fotóddal együtt küldd el a Nők Lapjának (Central Médiacsoport Zrt.) emailben!

Email cím: nleletmodvalto@centralmediacsoport.hu
Kérjük, az email tárgyába ezt írja: Életmódváltó 2024

Az email beérkezésének határideje: 2024. március 17. éjfél

Tíz kiválasztott olvasónkat értékes egészségügyi szűrővizsgálati csomaggal lepjük meg, és életmódváltásukat fél éven keresztül tapasztalt szakembergárda segíti személyre szabott tanácsokkal. A program során a Nők Lapja is folyamatosan tartani fogja a kapcsolatot a versenyzőkkel.

A legeredményesebb három életmódváltó (szubjektív választás alapján) az értékes díjakon túl egy igazi divatfotózáson is részt vehet, és a lapunkban is bemutatjuk őket.

A Nők Lapja Életmódváltó program adatvédelmi tájékoztatója és nyereményjáték szabályzat ITT olvasható. Kérjük, olvasd el a dokumentumokat, mielőtt jelentkezel programunkra.

EGÉSZSÉGÜGYI PARTNERÜNK: Pesti és Budai Magánorvosi Centrum