Ki lesz a Nők Lapja Irodalmi Díj idei közönségnyertese? Rajtad is múlik!

A Nők Lapja 100 legjobb könyv 2022/23 bookazine zsűrizési folyamata utolsó lépcsőfokához érkezett. Idén négy műfajban ajánljuk az olvasónak az év legjobb könyveit: hazai kortárs regény, külföldi kortárs regény, gyermekkönyvek, valamint ifjúsági/young adult regények. A legjobb címeket a 2022. július 1. és 2023. június 30. között megjelent, első kiadások közül választjuk ki. Emellett keressük a közönség kedvencét is – a Nők Lapja 100 legjobb könyv zsűrije által választott címek mellett a közönség, a Nők Lapja olvasói által legjobbnak ítélt könyvet is kiemeljük. A közönség által legjobbnak tartott mű és szerzője külön díjazásban részesülnek a Nők Lapja Irodalmi Díj gálaestjén. A közönségszavazás nyertese szerepelni fog a novemberben megjelenő Nők Lapja 100 legjobb könyv bookazine-jában is.

Segítsd a munkánkat, szavazz te is! Mivel egyetlen közönségdíjast keresünk – műfajtól függetlenül – a lenti listából csak egyetlen címre adhatod le a szavazatodat. A listában a címek a fenti kategóriák szerint csoportosítva találhatók. FONTOS, hogy csupán EGY címre adhatod le a voksodat (NEM kategóriánként egyre). Ha szavazatod leadása után szeretnél részt venni a nyereményjátékban, jelöld be a helyes választ kérdésünkre.

Ha szeretnéd megnyerni az 5 db éves Nők Lapja magazin előfizetés egyikét, nincs más teendőd, mint szavazatod leadása után helyesen válaszolni egy kérdésre!

Szavazok, és játszom!

Csak szavazni szeretnék!

Kiemelt kép: Canva