„Nem vagyok jelen a közösségi médiában” – exkluzív interjú Gijs Naber színésszel

Hogy Füst Milán milyennek képzelte el a maga Störr kapitányát, az kiolvasható híres regénye, A feleségem története soraiból. Enyedi Ildikó filmváltozatának holland hajósa azonban leginkább Gijs Naberre hasonlít. A színészek közti kémiáról, a féltékenység leküzdéséről, a családi múltról és a gyerekeknek mesélt történetekről Köves Gábor beszélgetett a 41 éves holland színésszel.

A legnagyobb magyar női magazintól vagyok.

És egy férfit küldtek. Ami teljesen rendben van. Rímel a filmre is, hiszen egy párkapcsolatot látunk, a férfi szemszögéből. Manapság inkább olyan filmek születnek, amelyek a női szempont köré szerveződnek. És ez mindenképpen jó fejlemény. Ugyanakkor A feleségem történetét egy nő rendezte, és ettől más, mint amit várnánk.

Ha a vásznon szerelmeseket látunk, az első és legfontosabb kérdés, ami nézőben és kritikusban egyaránt felmerül, hogy van-e kémia a színészek között. Hogyan sikerült ezt a bizonyos „kémiát” a Lizzyt játszó Léa Seydoux-val összehozniuk?

Bíztunk egymásban. Nagy szükségünk is volt erre a bizalomra, mert különösen vékony mezsgyén jártunk, nem széles gesztusokkal, hanem apró rezdülésekkel, nagyon is érzéki módon ábrázoltuk e két ember kapcsolatát. Ehhez pedig meg kellett nyílnunk egymás előtt, ez a love story csak így működik.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .