Végigpörgetve a közösségi média hírfolyamát, ismerőseink saját készítésű ételeinek fotóiba ugyanolyan eséllyel botlunk bele, mint cuki kiskutyákat ábrázoló képekbe. A cégek főzőiskolába szervezik a csapatépítő tréningjeiket, de kuktáskodhatunk hazai vagy külföldi szakácsiskolákban is. Mára a főzés divattá vált, sőt főleg a fiatalok számára igazi státuszszimbólum finom és látványos fogásokat készíteni saját kezűleg. Mörk Leonóra írása.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő mindössze havonta 1490 forintért.
Próbáld ki most!
Az előfizetésed egy regisztrációval egybekötött bankkártyás fizetés után azonnal elindul.
Mindössze pár kattintás, és hozzáférhetsz ehhez a tartalomhoz. Ha van már előfizetésed, lépj be .