A képernyő két ellentétes oldalán állnak, és a temperamentumuk, az érdeklődési körük, a viselkedésük is ég és föld. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – nagyon jó testvérek, akik jóban-rosszban támogatják egymást. Szegő András beszélgetett velük.

– Furcsa itt ülni két olyan ember között, akiket egyetlen képernyő választ el: Nóra, te a képernyő innenső oldalán tűnsz fel, vagy jelen, csillogsz, az egyik legszeretettebb, legnépszerűbb műsorvezető vagy. Te pedig, Árpi, a képernyő mögötti technikai dolgoknak lettél mágusa, akit kifelé kevéssé ismernek, de a szakmában, ha van valami probléma, természetes, hogy az ördöngös Ördög Árpi biztosan megoldja…

ÖRDÖG NÓRA: Most valóban a képernyő két ellentétes oldalára kerültünk, de eredetileg én is a túlsó végéről indultam, és a kávéhordástól lépegettem fokozatosan a szerkesztőségig. A gyerekeim születése előtt inkább háttéremberként, mint műsorvezetőként gondoltam magamra, pedig már akkor is évek óta álltam a kamera előtt. Egyébként műsorvezetőként is nagy hasznát veszem, hogy mindig pontosan tudom, mi zajlik a háttérben.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .