„Nem terveztem soha igazán, hogy színésznő leszek” – Címlapinterjú Törőcsik Franciskával

Öt évvel ezelőtt végzett a Színművészetin, de már annyi filmszerepet játszott, ami másnak egy élet alatt nem adatik meg. Tanult japánul, építész és orvos felmenőkkel büszkélkedhet, korábban zavarta a naiva skatulya, az viszont sosem, hogy a vezetékneve egyezik Törőcsik Mariéval. Oravecz Éva Csilla beszélgetett vele.

– Egy amerikai kutatásból az derült ki, hogy feltűnően sokan választanak olyan foglalkozást, amelyre a nevük predesztinálja őket. Téged a Törőcsik név befolyásolt valamennyire a pályaválasztásnál?

– Soha nem gondoltam rá másként, mint hogy ez egy név, amit összekötöttem egy kiváló színésznővel. Nem terveztem soha igazán, hogy színésznő leszek, csak azután kezdtem komolyan foglalkozni a gondolattal, hogy felvettek a Színművészetire. Vannak dolgok, amiket nem szeretek magamban, a nevemet azonban mindig nagyon kedveltem. És lehet, hogy van abban valami, amit mondasz, mert feltűnően sok Törőcsik van a pályán, színészről és díszlettervezőről is tudok ezzel a névvel.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .