„Minden nap beszélünk egymással” – Rókusfalvy Lili mesél édesapjáról, Rókusfalvy Pálról

Sikeres tánckarrierjét követően Rókusfalvy Lili az M2 Petőfi TV műsorvezetője lett, a nézők beszélgetős magazinműsorokban és élőben sugárzott díjátadókon egyaránt láthatják. Bátor döntés volt a részéről a médiában szerencsét próbálni, hiszen édesapja rendkívül népszerű volt ezen a téren (is), így adja magát az összehasonlítás. Jónap Rita interjúja.

– Gyakran kérdeznek apukádról?

– Persze, de ez érthető. Sokáig pont a „Rókusfalvy lánya” bélyeg miatt kerültem a tévézést. Abban az időszakban lett médiasztár, amikor még kicsik voltunk, de ő ebbe nem vonta bele a családot, ami szerintem nagyon jó döntés volt. Mi az egészből annyit érzékeltünk, hogy elképesztően sokat dolgozik. Ezt eltanultuk az öcsémmel, mi is nagyon hajtjuk a dolgainkat, apait-anyait belerakunk abba, amit csinálunk. Palkó borász lett, vagyis Apának van egy médiás meg egy borász gyereke, pedig ő ezt egyáltalán nem tervezte, nem erőltette. Én egész életemben táncosnak készültem, voltak is ebből konfliktusok. Féltett a csalódástól, és látta ezt a világot, hiszen ő is művészként élt, sokáig zenélt, és nekem valami komolyabbat szánt, amiben kevesebb kudarc érhet. Tisztában volt vele, hogy táncosként viszonylag hamar véget ér az ember karrierje, és ettől meg akart óvni. Ugyanakkor tudta, hogy nagyon érzékeny és nagyon önfejű vagyok, ha egyszer valamit elhatároztam, akkor úgyis véghezviszem.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .