Mindkét nem érdekében – Közeli Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával

Négy éve hozta létre a Férfiak Klubja nevű szervezetet, ebben a klasszikus férfi - erények megerősítését tűzte ki célul. A határozott, felelős, döntésképes, tetterős és udvarias férfi örök ideál, mert változhatnak a korok, de a lényeg ugyanaz: egymásra találni, egymás mellett megmaradni és felnevelni a következő generációt. Hulej Emese interjúja.

– A Férfiak Klubja egy mozgalom, de biztosan nem véletlenül található a nevében a „klub” szó. Hogyan alakul a tagság?

– Mostanra kiderült, hogy ami szerintem a nyugati társadalom legfontosabb kérdése, az másoknak is érdekes téma. A nemek együttműködése, a családok összetartása, a következő generáció felnevelése – ezekről van szó. Egyértelmű a társadalmi támogatottság, létezik a Facebook-közösség, és jövő évben indítjuk el a településeken a Férfiak Klubjait. Először vezetőket képezünk, aztán meghívásos alapon létrejönnek olyan tíz-tizenkét fős zártkörű férfi klubok, ahol a tagoknak vannak közös céljaik, együtt fejlődve, vállvetve a közösség javára fordítják a képességeiket. A férfiaknak érdek kell, érdek nélkül nem szerveződnek.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .