Az utolsó pillanatban fut be, egész nap pörög, rohan ezerrel, mondja, és lehuppan a kanapéra. Megdöbbenek. Ugyanaz a bőrszerkó, formás alak, elbűvölő mosoly, mint amikor üstökösként feltűnt a diszkóvilág egén. Pedig annak idestova negyvenöt éve! Ő sem akarja elhinni. Éppen ezért úgy döntött, áprilisban megünnepli az évfordulót egy szuperkoncerttel az Erkel Színházban. Koronczay Lilla interjúja.

70 sztar

– Nagyon közel van április 10. Izgulsz?

– Igen. És nagy erőkkel készülök, immár egy esztendeje! Magamtól soha nem jutott volna eszembe az évforduló, hiszen én folyamatosan dolgozom, nem vettem észre az idő múlását. Valaki más hívta fel rá a figyelmemet. Rácsodálkoztam: negyvenöt év! Ezt meg kell ünnepelni! De soha nem gondoltam volna, hogy ennyi munka van egy ilyen színházi produkcióval. Ráadásul szeretek mindent a saját irányításom alatt tartani, a fellépőktől kezdve a világításon át a ruhákig. Tényleg, még ez is! Meg kell beszélnem a stylistcsapatommal, hogyan tudnék a számok között gyorsan átöltözni. Lehet, hogy a tépőzárnál maradunk? Meglátom. A Monarchia Szimfonikus Zenekart hívtam meg, sztárvendégnek pedig Tátrai Tibort, Balázs Fecót és a bátyámat, Szűcs Antal Gábort. Igazi, nagyszabású show-műsort szeretnék, hogy a szemnek és a fülnek is jusson kényeztetés.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .