„A szüleim nagyon szabadon neveltek” – Falusi Mariann mesél édesanyjáról

Szinte észrevétlenül érkezik, persze nem teljesen, mert képtelenség őt nem észrevenni, és csak úgy ontja magából a derűt, a színeket, az egészséges önbizalmat. Hihetetlen szabadság lengi körül. A legendás Pa-Dö-Dő együttes tagja tetőtől talpig önmaga. Vajon milyen anya szárnya alatt cseperedik ilyenné az ember? Koronczay Lilla interjúja.

falusi mariann

– Fáradt vagy? Tudom, hogy egész nap rohantál…

– Majd eldőlök! Jó, ha két órát aludtam az éjjel, tudniillik szerda esténként kártyacsatát rendezünk Györgyinél (Lang Györgyi – a szerk.) a barátokkal, ami persze mindig hajnalba nyúlik. De most megérte, mert kétszer nyertünk kanasztában! A szerda egyébként is mindig a hét fénypontja, délelőtt tíztől délig a Klubrádióban beszélgetünk Györgyivel, aztán elmegyünk uszodába, hazafelé bevásárolunk, aztán jól megvacsizunk, és indulhat a játék. Csak ma túl korán kellett kelnem, mert vérvételre vittem anyucit, utána meg egész nap próbáltam. Előbb Presser Picivel az októberi koncertünkre, aztán Ágota Kristóf Az analfabéta című darabját, aminek márciusban lesz a bemutatója.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!