Esküvőre készülve – Címlapinterjú Szilágyi Áronnal és menyasszonyával, Bettivel

Az olimpiai bajnok kardvívó és menyasszonya már évek óta egy párt alkot, a nyilvánosságnak azonban most mesélnek először kapcsolatukról, lapunk felkérésére. Hogyan vezetett egymáshoz az útjuk? Szegő András többek között ezt is megkérdezte tőlük.

Szemben ülnek, szorosan egymás mellett, a sminkszoba pamlagán. A hölgy szőke, az úr barna, a hölgy elnéz a fejem fölött, az úr metszően a szemembe néz, a hölgy kicsit izeg-mozog, az úr magabiztosan könyökére támaszkodva előredől. A hölgy Szántó Betti, Marosvásárhelyen született, egyéves volt, amikor szülei áttelepültek Magyarországra. Középiskolás korában vívott, aztán inkább a tanulást választotta. Közgazdász, a bankszakmában dolgozik. Az úr Szilágyi Áron, Budapesten született. Pszichológia szakos egyetemi hallgató, és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó. Ami közös bennük, hogy jegyesek, és hogy most adják első hosszabb közös interjújukat. Hűha, jut eszembe, vajon jó lesz pont így? Hiszen nem látják egymást! Nem kapnak beszélgetés közben tekintetükkel se megerősítést, se neheztelést egymástól! Zavarja-e őket, vagy megkönnyíti a helyzetet?

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .