Szinte családtagnak érezhettük a kedvenc televízióst, aki ma is aktívan éli az életét, igaz, már nem a nagy nyilvánosság előtt. A kiegyensúlyozottság, a teljesség érzése, ami a műsorvezetőből árad, mit sem változott… Szegő András beszélgetett vele.

endrei judit

– Judit kedves, örömmel látom hihetetlen aktivitásodat az interneten: könyveket írsz és adsz ki, előadásokat tartasz, tréningeket vezetsz elbűvölő kedéllyel és energiákkal. Az egykori televíziósok közül te azon kevesek közé tartozol, akik gond nélkül tudtak váltani. Nekem nagyon imponál ez a talpraesettség, emberi tartás…

– Érdekes a megközelítésed, bár meg kell mondanom, hogy én nagyon nem így látom az életemet. Nem érzem, hogy törés lett volna, amikor lelibbentem a képernyőről. Nem drámaként éltem meg, nem éreztem olyasmit, hogy a csúcsról a mélybe zuhantam volna, hogy fel kellett volna állnom. Úgy érzem, hogy életem során folyamatosan mentem tovább és tovább, jártam a magam útját.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .