„Erős életmintát hoztam otthonról” – Közeli Bagdy Emőkével

Amikor előad, nem is annyira előad, inkább hirdet. Szenvedélyesen, sok humorral és közvetlenül. Érthetően. Beszél a stresszoldásról, a boldogságról, az emberi kapcsolatokban rejlő lehetőségekről. Arról, mitől és hogyan lehet jobb az életünk.

bagdy emoke

– Mindig összeszedett és szenvedélyes, nagyon hisz abban, amit mond. Amikor boldogságról, testileg-lelkileg egészséges életről beszél, abban a szaktudáson túl mennyi a személyes tapasztalat?

– Ha valaki mentálisan összetartja magát, akkor idővel, már elnézést a szóért, de bölcsebbé válik. A tapasztalatokból ki tudja rostálni, mi vált be, és mi nem. Amíg az ember fiatal, erősen befolyásolják az ide-oda rángató vélekedések, a közvélemény, idős korban ennek már nincs akkora hatása, már nem úgy forgolódunk a világban, hogy megfeleljünk valami központi elvárásnak. Bennem az igenek és a nemek mára határozottak lettek, mostanra már az én vezérem a bensőmből vezérel. Nem mondom, hogy ez mindig így volt. Egész életemben bajlódtam a nemet mondás képességével, általában nagyon is könnyű volt Katit táncba vinni. Mivel nagyon szerettem ezt a hivatást, amire leszerződtem, nehezen mondtam nemet az új feladatokra.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .