Inspiráló nők: Erős Antónia, műsorvezető, az Egy csepp Figyelem Alapítvány vezetője

Inspiráló nők: Erős Antónia, műsorvezető, az Egy csepp Figyelem Alapítvány vezetője

Erős Antóna műsorvezető 25 éve él 1-es típusú cukorbetegséggel. 15 éve hozta létre az Egy Csepp Figyelem Alapítványt, amely a cukorbetegség elleni küzdelmet tűzte ki célul. Minden novemberben a Diabétesz Világnap kapcsán tartanak egy nagy rendezvényt, az Egy Csepp Világnapot. Idén a koronavírus-járvány új kihívás elé állította őket, így egy nagy tömegrendezvény helyett az eseményt egy hetesre bővítették, és Egy Csepp Egészségfeszt címmel november 9-től jórészt az online térbe költöztették.

Erős Antónia Matalin Dórának mesélt arról, hogy milyen programjaik lesznek, mekkora önfegyelmet igényel cukorbetegséggel élni, és miben változtatott az életmódján a járványhelyzet miatt.

(Egy Csepp EgészségFeszt rendezvénysorozat november 9-től 15-ig az Egy Csepp Figyelem Alapítvány közösségi csatornáin! Egészség-talkshow és kötény-staféta hírességekkel, webinárok, Kék Kör Túra online közösségi kihívással. Részletek: egycseppfigyelem.hu. A podcast az Egy Csepp Figyelem Alapítvány támogatásával készült.)