Így mulattak a brit királyi család tagjai gyerekként az esküvőkön

Hétvégén tartották Katalin hercegné húgának, Pippa Middletonnak az esküvőjét, amin kiemelt szerepet kapott György herceg és Sarolta hercegnő is. Ennek apropóján gyűjtöttük össze, milyen tündéri virághordozók voltak a királyi család tagjai még gyerekként.

II.Erzsébet már gyerekként is királynőként viselkedett

1931-ben az akkori hercegnő Lady May Cambridge és Henry Abel Smith kapitány esküvőjén vett részt. A képen nagyon jól látszik, hogy II. Erzsébet már gyerekként is mennyire fegyelmezett volt.

Károly herceg mosolya a nagynénje esküvőjén

A fotó Károly hercegről édesanyja, II. Erzsébet oldalán Margit hercegnő esküvőjén készült. A fiatal nő évekig folytatott viszonyt egy házas férfival, de végül szakítottak és Antony Armstrong-Jones fotóshoz ment feleségül.

Vilmos herceg, a csíntalan

Diana hercegné és Károly herceg legidősebb fia hihetetlenül aranyos kék-fehér tengerészruhájában, amint arra vár, hogy kezdetét vegye András herceg és Sarah Ferguson esküvői ceremóniája.

Harry herceg, az elszánt

Harry herceg magához képest nagyon is komolyan vette virághordozói feladatait a királyi család egy rokonának az esküvőjén.

György herceg nagyon koncentrál

Hétvégén tartották Katalin hercegné húgának, Pippa Middletonnak az esküvőjét, amiről unokaöccse és unokahúga sem hiányozhattak. György herceg pedig egyszerűen ennivaló volt a ceremónia alatt.

A legkisebb is feladatot kapott

Sarolta hercegnő már igazi nagylány, így ő is szerepet vállalt nagynénje esküvőjén. Igaz, egy pillanatra se engedte el az anyukája kezét… :)

Összeállította: F.R.

Fotó: Pinterest, huffingtonpost.com, bbc.com, hellomagazine.com