Veszélyes helyzetekben örökíti meg kislányát egy apuka

Késsel a kezében, a volán mögött ülve és többek között a lépcső korlátjába kapaszkodva készített felvételeket 18 hónapos kislányáról Stephen Crowley. Megrémülni azonban nincs okunk, a képeket ugyanis digitálisan manipulálták, és nagyon komoly üzenetük van.

Hannah 18 hónapos, életvidám baba, aki fiatal kora ellenére rengeteg nehézségen esett át. Élete első évének nagy részét sajnos kórházban töltötte egy ritka autoimmun betegség miatt. Kemoterápiás kezelésekre és csontvelő-átültetésre volt szüksége ahhoz, hogy gyógyultan hagyja el a kórházat, ahol mindentől izolálva élte napjait. Most a szülei azon vannak, hogy megismertessék a kislánnyal a világot, ami csupa izgalmas dolgot tartogat számára. Apukája minden lépését megörökíti, a fotókból pedig előszeretettel küld a család többi tagjának is. Innen jött az ötlet, hogy megtréfálja őket, és olyan, digitális utómunkával manipulált képeket osszon meg Hannah-ról, amiken veszélyes helyzetekben látható.

Azóta ezek az alkotások az Instagramra felkerülve nagy visszhangot kaptak. Persze, voltak, akik kezdetben felháborodtak, de a fotók valós üzenete végül hozzájuk is eljutott. Az apa ugyanis – aki nagyon boldog, hogy kislánya végre biztonságban van – igazán fontos dolgokra, így az egészségre, illetve arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy még a legnehezebb helyzetekben sem szabad feladni, pozitívnak kell maradni. Emellett azt reméli, hogy a Hannah-ról készült fotókra sokan felkapják a fejüket, ezáltal pedig nagyobb nyilvánosságot kap, mennyi csontvelő donorra lenne szükség.

Íme a kislányról készült, cseppet sem hétköznapi képek közül néhány:

A korlát szélén

Késsel a kezében

A létrán

Repül a baba

Mászás közben

Szöveg: F.R.

Fotó: Instagram

Forrás: featureshoot.com