A legszebb Barbra Streisand-dalok szerelemről és szakításról

Szép szerelem, bús szakítás, vágyakozás az elérhetetlenre – Barbra Streisand talán az egyetlen olyan előadó, aki képes arra, hogy a románcok minden varázslatát bemutassa a dalain keresztül. Nem véletlenül lett az évek során az egyik legnagyobb kedvencünk!

Woman in Love

Sokszor nehéz szavakba önteni azt az igazi, már-már elemésztő szerelmet, ami villámcsapásként sújt le ránk, de azt gondoljuk, ez a dal tökéletesen kifejezi azt, amit ilyenkor érzünk. Minket mindig elvarázsol.

 My Heart Belongs To Me

Vannak szerelmek, amik örökké tartanak, és vannak olyanok, amik elmúlnak. A szakítás nehéz és sokszor fájdalmas, de a szívünk tudja, ha ez a helyes választás.

Evergreen

Milyen egy új szerelem? Puha, mint egy fotel? Netán friss, mint a reggeli levegő? A bimbózó románcok egyszerűsége szól ebből a slágerből, mikor minden annyira világosnak tűnik. Kicsit a kamaszkorunkra emlékeztet bennünket. :)

Tell Him

Az emancipáció korában az a jó, hogy mi, nők is kezdeményezhetünk, ha valaki tetszik nekünk, csakhogy nem mindig annyira egyszerű bevallani a vonzódásunkat. Ez a duett, Céline Dionnal arra inspirál – legalábbis minket biztosan –, hogy lépjünk mégis a tettek mezejére, ha úgy érezzük, valakit nem szeretnénk elengedni.

No More Tears

Amikor egy kapcsolat nem működik, a barátaink azok, akikből erőt meríthetünk, ők segítenek kimondani: elég volt! Ezért is szeretjük ezt a Donna Summerrel készült duettet, mert lökést ad, hogy elfeledjük a könnyeket.

I Still Can See Your Face

Van, ami véget ér, és elfelejtjük örökre, de bizonyos események emlékei olyan tisztán maradnak meg az emlékezetünkben, mintha csak tegnap történtek volna. Például a nagy szerelmek, akiknek az arcát sosem feledjük… Az énekesnő Andrea Bocellivel közös duettje megmutatja, hogy az idő még a legcsúfabb emlékeket is képes megszépíteni.

Összeállította: D.A.

Fotó: theredlist.com