5 dolog, amiért hiányoljuk Hugh Grantet az új Bridget Jones-filmből

Hugh Grant az évek során emblematikus szereplője lett a Bridget Jones-filmeknek. A folytatásos mozi legújabb részében, amit nemrég mutattak be itthon is, azonban már nem vállalt szerepet, ez pedig nemcsak Renée Zellwegert érintette érzékenyen, hanem minket is.

A friss Nők Lapjában exkluzív interjút olvashattok Hugh Granttel, aki annak ellenére, hogy azt vallja, a humor a legfontosabb, nem akarta elvállalni Daniel Cleaver szerepét az új Bridget Jones-filmben. Nekünk hiányozni fog a karaktere, íme, hogy miért!

Megpróbál változni a szerelemért

94adfef921a63a9ae317655c9bdab3db

Természetesen az más kérdés, hogy végül nem sikerül neki. Bridget kedvéért azonban egy kis időre sutba vágja agglegény életét, és megpróbál regényhősöket megszégyenítő módon szerelme kedvében járni.

Hetykeségben verhetetlen

f3de59a639408c82f4c30c83916e71b8

Olyan játszi könnyedséggel éli az életet, ami sok esetben irigylésre méltó. Kisfiús bájával mindenkit levesz a lábáról, haragudni sem lehet rá felelőtlensége miatt, hiszen végtére is csak egy nagy gyerek.

Egyszer mindenkinek elrabolta már a szívét egy Daniel Cleaver

daniel

Vagyis, egy olyan férfi, aki humorával és sármjával csábított el. Annak ellenére, hogy tartós kapcsolatot – és legfőképp hűséget – nem lehetett tőle elvárni, ezekre a fellángolásokra mégis élete végéig emlékszik az ember.

Hibái ellenére szerethető

Bridget-Jones-3-LL

Nem róla mintázták a hűség szobrát, a felelősségvállalásra és a komoly kapcsolattal járó elköteleződésre is teljesen alkalmatlan, arról nem is beszélve, hogy mennyire arrogáns. De ezzel ő is tisztában van, nem árul zsákbamacskát.

Nincs nála jobb riválisa Mark Darcynak

5031aec6-dd58-4b76-9b9d-1b6bac172d49

Persze Patrick Dempsey-t sem kell félteni, az azonban mégis más, amikor két talpig angol úr feszül egymásnak szívük hölgyéért.

Szöveg: F.R.

Fotó: Pinterest, playbuzz.com